Steen behang

Een stenen muur is weer helemaal terug van weggeweest. En is dan ook een trend in het interieur van nu. Als je een nieuwe basis wilt voor je interieur, maar geen zin hebt in een complete verbouwing dan is fotobehang met stenen de ideale uitkomst. Steen behang geeft je huis een landelijke, aardse en rustieke touch. En het is bij ons niet van echt te onderscheiden. Pas als je eraan voelt, weet je dat het behang is. Kies uit onze grote collectie een steen look die past bij jouw woonwensen. Of upload je eigen steenmotief.

 
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 147

Pagina
Groene betonnen muur
Marmer
Oplichtende stenen
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 147

Pagina
Steen behang

Steenstrips behang

Zorg voor mooie accenten in je kamer met steenbehang. Met een steen behang kan je leuke accenten aanbrengen in je woonkamer. Behang met steenstripmotief kan een muur naar voren laten springen. Een stenen muur kan zorgen voor een mooie industriële sfeer. Je kan kiezen voor rustige prints maar ook voor drukkere prints zoals mozaïek. De steenprints motieven kunnen zo hoog en breed worden afgedrukt als je zelf wilt. Mocht je zelf een foto hebben of op zoek zijn naar een andere print, laat het ons dan weten. 

Als je steen behang mooi vindt, ben je misschien ook geïnteresseerd in betonlook behang, tegel behang of hout behang. Fotobehang met steenmotief bestel je snel en eenvoudig online.

Steen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi steen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je fotobehang met steenprint komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.