• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang jungle patronen

Haal de natuur in huis. Behang je muur of een hele ruimte met een van de vele jungle of oerwoud patronen op fotobehang. En waan jezelf elke dag in de jungle. Van een behang met tropische bloemen, tot een design met jungledieren. Fotobehang.com heeft het allemaal. Kies een van de patronen uit onze collectie, upload je eigen foto of laat ons ontwerpteam je helpen met het zoeken naar het juiste jungle patroon.

Sorteer op

64 producten

per pagina
Panters in de jungle
Designer Collection
Lemonwalls
Dieren tussen de palmbomen taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Sluipende panter
Designer Collection
Lemonwalls
Patroon van panter
Designer Collection
Lemonwalls
Palmbomen en panters
Designer Collection
Lemonwalls
Dieren tussen de palmbomen
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

64 producten

per pagina

Jungle patronen op behang zijn hot!

Ontdek de jungle met unieke jungle patronen. Ga op zoek naar exotische dieren op je behang of kies voor een sfeervol patroon met jungle bladeren. We bieden vliesbehang met keuze uit verschillende patronen binnen het thema jungle. De patronen kunnen op verschillende grootte worden geprint op het behang. Heb je een speciaal jungle patroon dat je graag op je behang zou willen hebben? Laat het ons weten en ons ontwerpteam gaat voor je aan de slag.
De jungle kent diverse elementen die een mooi behang patroon vormen. Deze patronen met bladeren en dieren zijn bijzonder geschikt voor woonkamer en slaapkamers. De jungle behangpatronen zijn momenteel helemaal de trend. De bladeren op het behang geven een stijlvol moderne sfeer. De frisse groene kleur fleurt ieder interieur op! Of kies voor een patroon met dieren zoals apen, luipaarden of tijgers. Deze geïllustreerde patronen met jungle thema zijn natuurlijk ook leuk als behang voor kinderkamers. Je kunt het jungle thema uitbundig of juist subtiel doorvoeren in de rest van je interieur. 

Jungle patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi jungle patronen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je jungle patronen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.