Natuur behang

Tover je kamer om tot een prachtige natuurlijke omgeving met natuur fotobehang. Heerlijk in de natuur doet je ontspannen en verbetert je focus. Groen is natuurlijk, geeft leven en energie en groen is de kleur van hoop en vrede. Groen is ook de kleur van veiligheid. Wij hebben prachtige afbeeldingen voor je geslecteerd met natuur als onderwerp. Mocht je zelf een foto hebben die je in de natuur hebt gemaakt en op behang wilt laten printen, laat ons dit dan weten en we kijken of de kwaliteit goed genoeg is. Ook wanneer er geen natuur afbeelding bij staat welke je mooi vindt kan je ons dit laten weten. We gaan dan op zoek naar iets waar je wel naar op zoek bent. Als je geïnteresseerd bent in natuur behang dan kan je ook kijken bij behang met dieren, bos behang of behang met landschappen.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 16
 2. 15
 3. 162
 4. 25
 5. 24
 6. 14
 7. 10
 8. 21
 9. 159
 10. 89
 11. 18
 12. 24
Oriëntatie
 1. 443
 2. 71
 3. 83
Merk
 1. 264
Type
 1. 623
 2. 5
 3. 5
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 634

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 634

Pagina

Natuur behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Natuur behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.