Account

Hoe kan ik een account aanmaken?
Maak een account aan door op het poppetje rechtsboven te klikken. Vul je naam, adres en woonplaats gegevens in. Vul een wachtwoord in en accepteer de algemene voorwaarden. Vervolgens klik je op registeren. Het is ook mogelijk om een account aan te maken na bestellen.
Waarom moet je een account aanmaken?
Door een account aan te maken kan je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen. Verder kan je met een account herhaalaankopen doen, je bestellingen bekijken, je gegevens wijzigen zoals je adres. Sla ook eenvoudig jouw favourite behangen op en voeg ze toe aan je wensenlijst.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kan je eenvoudig een nieuwe aanvragen door op 'Mijn account' te klikken en vervolgens op 'Wachtwoord vergeten?' te klikken.Vul hier je e-mailadres in en klik op verstuur. Je ontvangt vervolgens automatisch een link om je wachtwoord te herstellen. Wanneer je een product als gast hebt besteld, dan heb je geen account en geen toegang tot eerder bestelde producten...
Ik heb op jullie website gekeken en kan geen behang vinden naar mijn smaak, hebben jullie ook andere foto’s?
Stuur ons een mail van voorbeelden wat je mooi vindt of omschrijf dit zo nauwkeurig mogelijk. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte foto voor je wand en mailen je deze. Je kan ook een kijkje nemen op Adobe Stock foto's op (stock.adobe.com) en ons het gewenste nummer doorsturen.