Overig

Hebben jullie ook een plek waar ik foto’s in hoge resolutie kan vinden?
De foto's en afbeeldingen op onze website zijn geschikt om op behang te printen. Mocht er geen foto bij zitten welke naar wens is, dan kan je kijken op stock.adobe.com. De meeste foto's op deze website zijn van goede kwaliteit. De resolutie dient minimaal 3000 pixels hoog te zijn. Als je een mooie foto hebt gevonden, mail ons dan het bestandsnummer en wij zullen de licentie voor deze foto aanschaffen...
Ik heb een behang gezien maar wil deze in een andere kleur, kan dit?
Ja dit kan maar alleen bij fotobehang met patronen. De kleur van deze behangen kunnen wij naar wens aanpassen. Als je dit wilt, stuur ons dan een mailtje ([email protected]).
Zijn er mogelijkheden om vanaf een negatief te kunnen printen op behang?
Wij dienen de foto’s altijd digitaal te ontvangen. Je kan een negatief gebruiken voor behang, echter dien je deze eerst over te zetten naar een digitaal bestand.
Kan ik het fotobehang ook eerst zien voordat ik het koop?
Wij printen het fotobehang pas nadat een bestelling is geplaatst en betaald. Je bent wel van harte welkom in onze showroom om eerst vergelijkbare behangen te zien en de topkwaliteit van onze behangen te bekijken. Onze showroom bezoeken is alleen mogelijk op afspraak.
Behang met een schuin dak, kan dat?
Wij kunnen behang niet schuin snijden en leveren. Voor schuine wanden moet je de complete maat (breedte / hoogte) bestellen en zelf het overige behang wegsnijden.
Kan ik het behang in de outlet ook op maat laten maken?
De maten van het behang in de outlet staan vast. Deze kunnen wij helaas niet op maat maken. Je vindt de afmetingen van het behang op de pagina van het behang naar keuze.
Ik krijg een melding dat mijn behang niet geprint mag worden. Waarom is dit?
Nee, wij produceren geen behang met racistische, discriminerende, aanstootgevende of pornografische beelden.
Wat is Adobe Stock?
  Adobe Stock is een service die ontwerpers en bedrijven toegang geeft tot miljoenen beheerde en royaltyvrije foto's, video's, illustraties en vectorafbeeldingen van hoge kwaliteit. Deze bestanden zijn te downloaden via een licentie.   De foto’s op onze website zijn door ons bij Adobe Stock aangeschaft.