Bezorgen

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd en wat kost dit?
Binnen Nederland en België versturen wij onze pakketten met PostNL. Behang in standaard banen (tot 80 cm) en bij een bestelwaarde boven de € 150,- worden gratis verzonden.  Bij een bestelling onder de € 150,- rekenen wij voor Nederland een standaard tarief van €5,- incl. btw. Op zondag geldt een toeslag van €1,50 (totaal €6,50 incl BTW) per pakket.  Indien je bredere banen wilt, dan komt...
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Wij gaan over tot produceren nadat je betaling is ontvangen. Op werkdagen produceren wij binnen 24 uur. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Zodra uw order gereed is voor verzending zal je een trackingnummer van PostNL per email ontvangen. Via dit trackingnummer kan je de levering van je pakket volgen.
Wanneer wordt mijn fotobehang geleverd?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst en wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct over tot het produceren van het behang. Je ontvangt automatisch een bevestiging nadat wij de betaling hebben ontvangen. Let op: wij gaan over tot produceren nadat de betaling is ontvangen. Indien je met Klarna hebt betaald, dan zullen we direct overgaan tot produceren en versturen. Na het produceren gaan we...
Kan ik een aflever-/ leveringsdatum kiezen?
Tijdens het bestellen, kan je zelf een leverdatum uitkiezen. Dit is een service van PostNL. Wil je het behang snel in huis hebben, kies dan de optie ‘zo snel mogelijk’.
Wordt mijn behang standaard met lijm geleverd?
Nee, ons behang wordt niet standaard met lijm geleverd. Behanglijm kan je wel bestellen op onze website, kijk hiervoor bij behang accessoires.
Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de levering van mijn pakket?
Ben je niet thuis als PostNL je pakket komt bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Dan kun je het volgende doen:   Eerste bezorgpoging moet nog plaatsvinden Vaak is het mogelijk om nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment te kiezen. Bekijk hoe je dit kunt doen   Niet thuis bij eerste bezorgpoging Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren (alleen met...
Wordt jullie behang op rol geleverd?
Ons behang wordt op maat geprint en gesneden. Vervolgens leggen wij de banen op elkaar en rollen wij het behang op. Het behang verpakken wij daarna in schuimfolie. Hierna komt er een stevige doos om heen.
Verzenden jullie ook naar België?
Wij verzenden ook naar België. De verzending naar België is gratis. In België wordt zondag niet geleverd.  
Versturen jullie ook naar het buitenland?
Verzendingen naar andere landen is ook mogelijk op aanvraag. Indien een pakket in het buitenland geleverd moet worden (los van België) dan leveren wij met DHL of UPS. Levering wereldwijd is mogelijk.