Bestellen

Hoe kan ik fotobehang bestellen?
Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5 Stap 6 Stap 7 Stap 8 Om fotobehang te bestellen dien je eerst een keuze te maken voor een afbeelding welke je op behang wilt printen.   Vul de afmetingen in van de muur die je wilt behangen.   Selecteer welk deel van de afbeelding je op het behang wilt hebben.   Selecteer de gewenste breedte...
Wat is de prijs van fotobehang?
De standaard prijs is €14,50 per m2 inclusief btw. Voor eigen foto's rekenen wij een bedrag van €16,50 per m2 inclusief btw aangezien hier opmaaktijd in zit. Onze designers collectie kan in prijs afwijken. Dit heeft te maken met de vraagprijs van de designer.   Boven de €150,- zijn de verzendkosten gratis.  
Hoe weet ik hoeveel behang ik nodig heb?
Online wordt automatisch het aantal vierkante meters (m2) berekend aan de hand van de breedte en hoogte van de muur. Belangrijk is dat er goed wordt opgemeten. Meet daarom altijd op verschillende plekken.   De breedte: bovenaan van links naar rechts en onderaan van links naar rechts.  De hoogte: linksboven naar beneden, midden boven naar beneden en rechts boven naar beneden.  ...
Tot welke afmeting kan ik behang bestellen?
Wij kunnen uit 1 deel printen tot 314 cm (incl de overlap van 5 cm, de ingevulde maat is dan maximaal 304cm) en een lengte van 14500 cm. Deze print wordt vervolgens in gelijke banen verdeeld. Is de muur bijvoorbeeld 500x500 cm, dan delen wij de muur op uit twee te printen delen die onderling passend op elkaar zijn.
Is er een minimale afmeting wat ik moet bestellen?
De minimale afmeting is 50x50 cm. Bijvoorbeeld te gebruiken als sample/ voorbeeld. Kleinere maten voor samples kunnen via de mail aangevraagd worden.
Ik heb het verkeerde formaat besteld, kunnen jullie dit wijzigen?
Mocht je een foto hebben besteld dan is het helaas niet mogelijk om nog een aantal centimeter bij te bestellen indien het behang al geprint is. Neem voor de zekerheid zo snel mogelijk telefonisch contact op via +31 (0) 85 130 46 95, zodat we de printopdracht nog kunnen annuleren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we naar een passende oplossing.
Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Binnen een uur na bestelling kan een bestelling gewijzigd worden. Na een uur gaat de print door naar onze printers en begint de productie van jouw behang. Toch een wijziging willen doorvoeren? Neem contact op met onze klantenservice ([email protected] / .+31 (0) 85 130 46 95).
Kunnen jullie ook met spoed produceren en leveren?
Ja, dit kunnen wij. Het hangt af van het moment van bestellen wanneer je print klaar is. Neem hiervoor contact met ons op. Spoedlevering kan, hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Ook hiervoor kan je contact opnemen.
Kan ik mijn aankoop annuleren?
Online annuleren kan binnen 1 uur na bestelling. Dit kan op jouw persoonlijke pagina die gegenereerd wordt na bestelling. Controleer jouw bestelling daarom goed. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed...
Ik heb al besteld, maar wil mijn print aanpassen. Kan dit?
U kan uw print nog wijzigen totdat de productie is gestart. Hiervoor vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. U kunt een email sturen naar [email protected] of bellen naar +31 (0) 85 130 46 95.  Het kan voorkomen dat uw behang al is geprint, maar dan kunnen wij altijd samen met u zoeken naar een passende oplossing.
Waar is de liniaal voor?
Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de knop 'liniaal'. Met deze knop kunt u gemakkelijk uitmeten waar uw bank, kast of bijvoorbeeld deur zal staan. Ook een raam kan precies uitgemeten worden.  Hiermee kunt u gelijk zien welk deel er van de foto weg zal vallen.    Valt er net iets weg wat u graag wilt behouden? Dan kunt u kijken of de foto gespiegeld mooier staat!
Hoe meet ik mijn muur op?
Hoe meet je een muur? Om je behang op maat te bestellen is het belangrijk eerst de maten van je muur goed op te maken. In dit artikelen vertellen we je graag hoe je dit doet. Het opmeten van een rechte muur Online wordt automatisch het aantal vierkante meters (m2) berekend aan de hand van de breedte en hoogte van de muur. Belangrijk is dat er goed wordt opgemeten...
Wat is de maat van een behangbaan?
U heeft tijdens het bestellen van uw behang drie keuzes voor de baanbreedte:   60-80 cm 80-110 cm 110-140 cm Deze baanbreedte bevelen wij standaard aan. De baanbreedte wordt berekend op basis van jouw afmeting. De banen zijn altijd gelijk. De kosten voor deze optie is een éénmalige toeslag van €7,50. De baanbreedte wordt berekend op basis van jouw afmeting. ...
Wat wordt er bedoelt met 5 cm marge?
Omdat muren en plafonds nooit helemaal recht zijn maken wij standaard gebruik van 5 cm marge. Je kunt online de ingemeten maat doorgeven en onze software berekent automatisch 5 cm marge erbij. Wij adviseren om de 5cm afloop optie te gebruiken om te voorkomen dat je materiaal te kort komt!