Ontwerp op maat

Wordt het behang altijd op maat gemaakt?
Ja, het behang wordt altijd op maat geprint en in banen gesneden zodat het eenvoudig aan te brengen is. Geef de hoogte en de breedte van de muur op tijdens het bestelproces en sleep het groene selectievak naar het deel wat je geprint wilt hebben.
Kan ik behang uit één stuk bestellen? (naadloos behang)
Voor niet-professionele behangers is het erg lastig om vliesbehang uit één stuk aan te brengen. Daarnaast is het lastig naadloos behang te versturen. Standaard snijden wij het behang dan ook in banen van 60-80 cm. Tegen een meerprijs van €7,50 kan je ook kiezen voor banen van 80-110 cm. Wij kunnen maximaal de banen snijden met een baanbreedte tussen de 110-140 cm. Dit kan tegen een meerprijs...
Ik wil graag een deel van een foto op mijn behang, kan dit?
Ja dat kan. Geef eerst je maat op. Sleep vervolgens het geselecteerde vlak naar de plek welke je geprint wilt hebben. Het behang wordt geprint zoals je dit hebt aangegeven.
Wat is de maximale afmeting waarop jullie kunnen printen?
In principe kunnen wij elke maat leveren. Vanaf 5 meter bestaat de kans dat de kwaliteit van de foto minder kan worden maar dit wordt uiteraard voor je gecontroleerd voordat wij gaan printen. Heb je een brede muur die je wilt behangen? Bekijk dan onze panorama collectie.
Ik wil hetzelfde behang op twee (of meerdere) muren, hoe geef ik dit aan?
Indien je één grote afbeelding op meerdere muren wilt hebben, kijk dan bij patronen of informeer naar onze panorama afbeeldingen. Afbeeldingen worden geschaald naar de afmeting van de muur en je zal dan verschillende groottes van de afbeelding krijgen. Dit is meestal niet de bedoeling. Vermeld duidelijk in het opmerkingenveld dat je hetzelfde behang op meerdere muren wilt met gelijke verhoudingen...
Er zit een deur/raam in mijn muur. Hoe kan ik dit het beste aangeven?
Je hoeft hiervoor niets aan te geven. Je kan het behang rondom je raam/deur wegsnijden met een scherp afbreekmes of behangschaar.
Ik zou graag mijn foto willen draaien. Kan dat?
Dit kan zeker. Je kan tijdens het bestellen bij de opmerkingen aangeven dat je het behang gedraaid wilt hebben.
Kan het behang ook gespiegeld worden?
Ja dit kan door de optie 'Foto spiegelen' onder de afbeelding aan te vinken. Deze optie vind je op de productpagina.
Kan ik het behang ook in zwart-wit of sepia laten printen?
Printen in zwart-wit is een standaard optie op de website. Sepia is geen standaard optie maar indien je dit wilt, stuur dan een mail naar [email protected], dan gaan we het voor je regelen.
Is het behang zelfklevend?
Nee, ons behang is niet zelfklevend. Het behang dient aangebracht te worden met vliesbehanglijm. De lijmlaag op zelfklevend behang kan heel sterk zijn en eventueel muren die geverfd zijn beschadigen. Het voordeel van losse lijm is dat het behang makkelijker te schuiven is bij het aanbrengen.