Betalen

Kan ik ook mijn fotobehang in termijnen betalen?
Nee, dit is niet mogelijk. Je dient eerst te betalen voordat wij een bestelling in productie nemen. Omdat wij op maat produceren, personaliseren wij het behang speciaal voor jouw muur.
Mijn betaling is niet gelukt, hoe kan ik de bestelling alsnog betalen?
Uw niet betaalde bestelling wordt geannuleerd. U kunt uw bestelling opnieuw invoeren en betalen.
Binnen welke termijn kan ik een antwoord op mijn klacht verwachten?
Wij zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht met een inhoudelijke reactie komen. Wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht, dan kan je een beroep indienen bij het online geschillenorgaan van de Europese Unie via https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Wordt mijn fotobehang direct geprint als ik betaal via Klarna?
U heeft een automatische bevestiging ontvangen waarin dit inderdaad zichtbaar is. Echter staat er in de opvolgende zin dat uw bestelling bij een Klarna betaling gewoon in behandeling genomen wordt. U ontvangt de factuur met een betaallink zodra het behang is verstuurd.
Kan ik het behang ook op rekening bestellen?
Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen. Hiervoor dient tijdens het bestellen een geldig kvk- en btw-nummer ingevuld te worden. Deze gegevens zullen wij controleren, waarop de bestelling door zal gaan. Mochten de gegevens niet juist zijn dan wordt er per email contact met u opgenomen.   Let er wel op dat dit invloed kan hebben op de levertijd van het behang.
Welke betaalmethoden hebben jullie?
Fotobehang.com maakt gebruik van Adyen als betaalprovider. Fotobehang.com heeft een uitgebreid aanbod van betaalmethoden: Bankoverschrijving, Credit Card (Visa, MasterCard, American Express, Maestro), iDEAL, Klarna, Paypal en SEPA.Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:Bankoverschrijving De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken ...