Behang met 3D effect

Online 3D behang bestellen. Ervaar diepte op de muur met een driedimensionaal behang. Laat de muren op je afkomen of zorg optisch voor enorme diepte met supervet 3D-behang! Met 3D-behang kan je een erg leuk effect creëeren. Wij hebben een aantal mooie prints geselecteerd. Kies bijvoorbeeld voor een 3D tunnel of voor een steenreliëf. Met 3D-behang heb je een echte eye-catcher aan de muur! Mocht je gewenste print er niet bij staan, mail ons dan en we gaan voor je op zoek.

3D behang3D behang
Grote olifant uit de muur
Oldschool
3D Olifant uit de muur
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 194

Pagina
Behang met 3D effect

Betoverende 3D effecten op je muur

Een verlaten fabriekshal of oude school, maar dan in 3D! Je ervaart de ruimte zoals deze ook werkelijk is. Het is alsof je in de ruimte staat. Dit effect heeft 3D fotobehang op je muur. 

Maar niet alleen industriële gebouwen kun je in 3D op je muur verkrijgen, ook dieren en elementen als tunnels en tegels maken je kamer ruimtelijker.  

3D behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Let op: Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. na het aanbrengen van het behang moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Kies zelf het aantal banen

In de preview van jouw fotobehang kun je zien in hoeveel banen je behang geprint wordt. Wil je liever minder banen? Dat kan! Kies voor brede banen of voor extra brede banen. Je betaalt hiervoor een kleine meerprijs, omdat de verpakking ook aangepast wordt. 

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.

Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

BEHANGPAPIER ACCESSOIRES

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

TEVREDEN?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.