• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Vrachtwagen behang

Met de vrachtwagen door binnen- en buitenland toeren. En ‘m dan parkeren in je huis. Niet letterlijk natuurlijk. Maar met vrachtauto behang lijkt het net alsof er een vrachtwagen in je kamer geparkeerd staat. Zo scherp en helder zijn de prints uit onze collectie. Maar natuurlijk kan je ook je eigen vrachtwagen op fotobehang laten printen. Upload je foto op onze site en je weet meteen of de kwaliteit van de foto goed genoeg is. Wat wil je nog meer als echte vrachtwagen liefhebber?

Sorteer op

9 producten

per pagina
Amerikaanse vrachtwagen
Premium
Sorteer op

9 producten

per pagina

Fotobehang met vrachtwagens

Hoe groter hoe mooier. Dat kan je wel zeggen over ons vrachtwagen behang. Want met de mooiste vrachtauto’s en amerikaanse trucks op fotobehang creëer je een statement in de garage, op kantoor of in huis. Dus ben jij gek op vrachtwagens? Bekijk dan onze collectie fotobehang van vrachtwagens. 

Vrachtwagen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met vrachtwagens hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vrachtauto behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je fotobehang met vrachtwagen of truck komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.