• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met het Noorderlicht

Het noorderlicht is een bijzonder natuurfenomeen. Het ontstaat wanneer elektrisch geladen deeltjes vanuit de zon in onze atmosfeer met zuurstofatomen en stikstofmoleculen in aanraking komen. Bestemmingen waar je het noorderlicht met eigen ogen kunt zien, bevinden zich voornamelijk in de Noordelijke poolstreken. Denk aan Groenland, Canada en IJsland. Maar ook de Scandinavische landen Noorwegen, Finland en Zweden staan erom bekend. 

Filteren

32 producten

per pagina
Noorderlicht tussen twee fjorden
Blauw noorderlicht
Kampvuur onder het noorderlicht
Donkere sterrenhemel
Noorderlicht boven een bevroren oceaan en bergen
Beekje tijdens het noorderlicht
Sterrenhemel met noorderlicht
Blauw noorderlicht met bergen
Groen noorderlicht boven besneeuwde rotsen
Groen noorderlicht boven de bergen
Spiraalvormig noorderlicht
Helder noorderlicht
Panorama foto van het Noorderlicht
Een helder noorderlicht
Noorderlicht panorama
Noorderlicht boven de bergen
Bijzonder noorderlicht
Noorderlicht boven besneeuwde bergen
Noorderlicht in Noorwegen
Groen noorderlicht
Noorderlicht boven winterlandschap
Noorderlicht boven bergen
Noorderlicht in Jökulsárlón
Kirkjufell met noorderlicht
De melkweg
Weerspiegeld noorderlicht
Noorderlicht boven een kerkje
Aurora Borealis
Het prachtige noorderlicht
Noorderlicht boven Hamnøy
Mount Rainier met noorderlicht
Under the Northern Lights
Designer

32 producten

per pagina

Fotobehang Noorderlicht in diverse uitvoeringen

Op Fotobehang.com vind je een ruime collectie met Noorderlicht behang. In zekere zin zijn ze allemaal met elkaar vergelijkbaar en tegelijkertijd zitten er grote verschillen in de uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld fotobehang van het noorderlicht tussen twee fjorden, waarbij de groene lijnen weerkaatsen in het water. We hebben het noorderlicht dat schijnt boven een kampvuur met het silhouet van naaldbomen op de achtergrond. En we hebben een panorama van het Noorderlicht boven een rotsachtige kust. Ook hebben we noorderlicht behang in wat meer blauwtinten. Bijvoorbeeld van het licht boven een besneeuwde berg, de bevroren oceaan of te midden van een sterrenhemel.

Noorderlicht behang stylen in je interieur

Noorderlicht behang is bij uitstek geschikt voor een slaapkamer, stoere jongenskamer of een Scandinavische woonkamer. Je kunt fotobehang van het noorderlicht over een hele muur plaatsen, of gebruiken om een lange muur op te breken. Neem het behang op in je ruimte door ook de rest van je inrichting erop af te stemmen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een donkergroene muur, donkergroene gordijnen en een zwart bureau met een groene tafellamp. Met een prachtig fotobehang van het noorderlicht voeg je ook jouw eigen slaapkamer toe aan dat rijtje. 

Door elementen uit het fotobehang van noorderlicht terug te laten komen, maak je van de hele ruimte één geheel. Zorg zeker ook voor wat romantische elementen, als tegenhanger van de koele kleuren. Zoals een lichtslinger die de sterrenhemel uitbeeldt, een schapenvel van nepbont wat past bij Scandinavische woonstijl of een mooi gehaakt plaid voor over de bank of het bed. 

Noorderlicht behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi noorderlicht behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je noorderlicht behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je noorderlicht behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!
Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.