• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Astronomie behang

Is jouw kind een echte André Kuipers in de dop? En kan die geen genoeg krijgen van sterren, planeten en astronauten? Dan is ruimte behang precies wat je zoekt voor de kinderkamer. Ontdek de mogelijkheden met ruimtebehang bij Fotobehang.com en geef de slaapkamer een geslaagde make-over. Van vrolijke prints tot levensecht fotobehang van de ruimte. Met ons ruimte behang kun je alle kanten op. Zo vind je altijd voor iedereen wel wat wils.

Sorteer op

18 producten

per pagina
Sorteer op

18 producten

per pagina

Ruimte behang met vrolijke prints

Ruimte behang is er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van vrolijke prints, zoals die van Bumba in de ruimte, een ruimtelandschap met sterren en planeten, of dieren op ruimteverkenning? Verder vind je in ons assortiment een ruimte behang met kleurrijke ruimtemannetjes en patronen behang met knuffelbare wolkjes, planeten, manen en sterren. Zelfs dino’s en pinguïns vliegen door de ruimte als het aan ons ruimte behang ligt. Elk ruimte behang heeft weer andere kleuren. Zo hebben we combinaties van blauw en geel, paars en roze, zwart en wit. En alles door elkaar.

Realistisch fotobehang van de ruimte

Ook gaaf: realistisch fotobehang van de ruimte. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een levensgrote afbeelding van de melkweg. Met prachtige galactische kleuren als donkerblauw, paars en goud en fonkelende sterren in de lucht. Of aan een foto van de zonsopkomst in de ruimte. Maar ook de foto van de aarde vanuit een ruimtestation is als fotobehang verkrijgbaar. Net als een magische melkweg en een foto van een oranje planeet. Met fotobehang van de ruimte waant jouw zoon of dochter zich elke dag even een astronaut.

Ruimte behang stylen

Ruimte behang komt pas echt goed tot zijn recht als je er een goede styling op loslaat. Zeker wanneer je het behang gebruikt in de kinderkamer, is het leuk om het thema helemaal door te trekken. Met een dekbedovertrek van de ruimte, glow in the dark sterren op het plafond en leuke knuffels van maantjes, planeten en sterren. Verder is het altijd een goed idee om een kleur uit het ruimte behang te kiezen en dit op meerdere plekken te laten terugkomen. Verf bijvoorbeeld een effen muur in dezelfde kleur, hang gordijnen op in dezelfde kleur, of leg een vloerkleed neer in dezelfde kleur. Op die manier maak je van jouw fotobehang van de ruimte eenvoudig één geheel.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.