Vogel behang

Van een ijsvogel tot een pauw en een gestreepte prinia. Vogels zijn er in alle soorten en maten en datzelfde geldt voor vogel behang. Op Fotobehang.com vind je een groot aanbod van diverse soorten behang met vogels. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee vliegende zwanen voor een donkere lucht? Van een vrolijk jungle patroon in felle kleuren met flamingo’s? Of van een uitvergroting van ‘Het drijvend veertje’ - een bekend schilderij van kunstschilder Melchior d’Hondecoeter?

 
IJsvogel schilderij
De bedreigde zwaan
Vogel op een tak
Van laag naar hoog sorteren

84 producten

Vogel behang
 

GROTE KEUZE BEHANG MET VOGELS

Dankzij de uitgebreide keuze van behang met vogels op onze website, vind je altijd wel iets naar je smaak. Naast de eerder genoemde voorbeelden, hebben we fel gekleurde exemplaren van een pauw met opgezette veren. En van pauwenveren in close-up. Een dromerig fotobehang van een zwaan in een vijver omgeven door een bos in herfstkleuren. En een abstract getekende havik in zwart wit. Verder hebben we een aantal hele toffe patronen van vogels en bloemen. Van tropische toekans in felle kleuren, schattige uiltjes in zachte kleuren en een bont flamingo behang met palmbladeren.

VOGEL BEHANG IN JE INTERIEUR

Fotobehang met vogels is zeer geschikt om een lange muur in een ruimte te doorbreken. Door een deel van een wand te behangen, creëer je gemakkelijk sfeer en zorg je met een paar simpele ingrepen voor een behaaglijk gevoel. Ook kun je een volledige wand opfleuren met vogel behang. In ons assortiment vind je voor elk type ruimte wel een geschikt behang. Zo zijn de patronen van vogels heel leuk voor kinder- en tienerkamers. Zijn de grote prenten fotobehang met vogels prachtig in een lange hal, of slaapkamer. En staat de close-up van een bruin verentextuur geweldig in de woonkamer. 

VOGEL BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi vogel behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vogel behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je vogel behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.