Fotobehang Schotse Hooglanders

Schotse hooglanders zien er indrukwekkend uit. Met hun lange, roodbruine haren en grote horens sieren ze steeds meer natuurgebieden in Nederland. Al mag het geen verrassing heten dat ze oorspronkelijk uit de westelijke hooglanden van Schotland komen. De koeien van dit runderras wegen maar liefst 500 kilo en de stieren zelfs 800 kilo. En tóch gedragen ze zich vrijwel nooit agressief. Je kunt er dus onbezorgd naar kijken, als je ze ergens ziet grazen.

 
Schotse hooglander in de natuur
Portret Schotse hooglander
Schotse hooglander in zwart-wit
Van hoog naar laag sorteren

55 producten

Fotobehang Schotse Hooglanders
 

Fotobehang van Schotse hooglanders

Kun jij geen genoeg krijgen van deze dieren? Dan heb je geluk, want met Schotse hooglander behang hoef je nooit meer naar ze te zoeken! Zo haal je de prachtige beesten gewoon in huis. In de collectie van Fotobehang.com vind je een aantal prachtige exemplaren fotobehang van Schotse hooglanders in het zwart wit én in kleur. Van Schotse hooglanders in de bergen tot de koeien het bos. En van de kalfjes tot de volwassen runderen. Bij zonsondergang, in de mist en in neutrale decors als zwart en wit.

Schotse hooglander behang stylen

Met een levensgroot Schotse hooglander behang, maak je een statement in je interieur. Net als dat de dieren in de vrije natuur een eyecatcher zijn voor voorbijgangers. Als je ze ziet, moet je haast wel naar ze kijken. Behang van een Schotse hooglander kun je mooi stylen in een moderne, industriële of Scandinavische woonstijl. Maar het staat ook prachtig in een landelijke woonruimte, of juist in een botanisch interieur. Ga je liever voor veel kleur of een romantische look? Dan is het zomerse fotobehang van schotse hooglanders bij een lage zon in het hoge gras met bloemen een goede keus.

SCHOTSE HOOGLANDERS BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi Schotse hooglanders behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je Schotse hooglanders behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je Schotse hooglanders behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.