• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang treinen

Met fotobehang met een foto van een trein of spoorbrug waan jij je elke dag op het spoor. Ga voor een behang met stoomlocomotief, goederentrein of met een mooi beeld van een trein in een modern landschap. En blijf elk moment van de dag onderweg naar jouw volgende avontuur. Liever een industriële look? Kies dan voor behang met een treinspoor of treinstation.

Filteren

27 producten

per pagina
Vintage stoomtrein
Elektrische trein
Spoorbrug van metaal
Oude spoorbrug
Premium
Station Antwerpen
Stoomtrein met dampende stoom
Trein in New York
De Zweinstein express
Designer
Treinspoor
Premium
Trein op de markt
Treinsporen en wissels
Staalconstructie oude spoorbrug
Premium
Gold digger train
Designer
Een oude verlaten spoorweg
Designer
Glenfinnan
Monumentale spoorbrug De Hef in Rotterdam
Designer
Oude machinekamer van een trein
Stoomlocomotief
Glenfinnan viaduct
Treinrails door het bos
Dampende stroomtrein
Spoor met wagon
Drone view goederenwagons
Treinstoelen
Treinspoor in de ochtendnevel
The fast and the furious
Designer
Spoorlijn door het bos
Premium

27 producten

per pagina

Van station naar station met treinen behang

De beroemde Maeklong trein markt in Thailand, de tram in San Francisco of een elektrische trein door de Alpen. In welke trein of tram jij ook stapt, je komt langs de mooiste plekken op aarde. Toch hoef je niet meer naar het treinstation te gaan om deze treinen en prachtige landschappen te zien. Want met het treinenbehang bij jou op de muur zet je elke ruimte in beweging en kom je langs de mooiste sporen en stations. 

Behang met treinen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi fotobehang met treinen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je treinen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je fotobehang met trein of spoorbrug komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.