Plattegronden & Kaarten behang


In deze categorie tref je gestileerde plattegronden van steden en vereenvoudigde vormen van gebouwen. Kies voor zwart op wit of juist wit op zwart. Strakke lijnen vormen plattegronden van diverse steden in binnen- en buitenland. Kies uit uniek en haarscherp fotobehang van bijzondere plekken op onze aarde. Van continenten tot landen en van steden tot wijken. Staat jouw stad, dorp of wijk er niet tussen? Laat het ons weten en ons ontwerpteam gaat graag voor je aan de slag.

 
Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren

88 producten

Plattegrond van Groningen, wit
Plattegrond van Valencia, wit
Plattegrond van Leeuwarden, zwart
Van hoog naar laag sorteren

88 producten

Plattegronden & Kaarten behang

kaarten behang van jouw favo stad aan de muur

De plek waar je bent opgegroeid, je geliefde ontmoette, je eerste huis kocht of voor het eerst met het vliegtuig landde. Stuk voor stuk bijzondere plekken op aarde. Het is helemaal van nu om jouw stad, wijk of dorp op een poster te laten printen. Maar hou jij van groot, groter grootst? Kies dan voor plattegronden en kaarten behang. Van alle plaatsen in de wereld kunnen wij een behang maken. In de kleur die jij wil. Staat de plaats er niet tussen of wil je de plaatsnaam en coördinaten toevoegen (of juist weglaten), neem dan contact met ons op. En het ontwerpteam gaat voor je aan de slag.

Kaarten en plattegronden behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kaarten behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met plattegrond op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je plattegrond en kaarten behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.