Structuur fotobehang

Naast de populaire textuur behangen beton, steen, hout, hebben we bij Fotobehang.com nog veel meer fotobehang met de mooiste structuren. Wat dacht je van dierenhuiden, staal, marmer, zand of leer op fotobehang? Creëer een unieke sfeer in huis door te kiezen voor een structuur behang uit onze collectie. Of upload je eigen foto van boomschors, palmbladeren of metaal. Ons ontwerpteam checkt of je foto scherp genoeg is. Is dit niet het geval gaan we samen op zoek naar een foto die wel geschikt is om te laten printen op fotobehang.

 
Luipaard vacht
Gouden krokodillen structuur
Goud structuren
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 226

Pagina
Structuur fotobehang

Piece of cake dat behangen

Heb je een texturen behang uitgekozen, bijvoorbeeld fotobehang met een dierenhuid, dan is het tijd om te behangen. Ingewikkeld? No way! Want dankzij onze duidelijke gebruikershandleiding en de genummerde rollen fotobehang wordt behangen ‘piece of cake’. De verschillende stroken behang sluiten perfect op elkaar aan waardoor de patronen naadloos op elkaar aansluiten. 

Na het behangen is het tijd om de rest van de ruimte te stylen. Laat elementen uit je fotobehang terugkomen in de rest van je interieur. Kies bijvoorbeeld een kleur uit de print en laat die terugkomen in diverse accessoires. Zoals een kleed op de vloer, de sierkussens op de bank of de kleur van je kaarsen. 

Structuur behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi structuur behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je fotobehang met structuur komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.