Fotobehang met Apen

Ben je gek op de natuur, of misschien zelfs specifiek op apen? Dan is apen behang écht iets voor jou. Wij hebben onder andere fotobehang van een bruine kapucijnaap op een palmblad in ons assortiment én een imposante close-up van een gorilla in zwart wit. Daarmee maak je echt een statement aan de muur. Gaat je voorkeur uit naar een schattige print vol heldere kleuren? Kijk dan eens naar het aapjes behang van waterverf, of het behang met aapjes en tropische bladeren. Ook die vind je in onze uitgebreide collectie op Fotobehang.com.

Aapjes
Close-up foto van een gorilla
Aap op een boom
Van laag naar hoog sorteren

28 producten

Fotobehang met Apen

Apen behang in alle soorten en maten

Elk type apen behang heeft weer een totaal andere uitstraling. Zo fungeert het fotobehang van de gorilla als een levensgroot kunstwerk aan de wand. Waan je je dankzij het behang met de kapucijnaap even in de jungle. Zorg je voor een romantische sfeer met het patronen behang van aapjes. En fleur je een kamer helemaal op met het vrolijke aapje van waterverf. Denk dus goed na over de uitstraling die het beste past bij de ruimte die jij gaat behangen en maak het met het juiste exemplaar helemaal af.

Maak een statement met fotobehang van apen

Welke uitvoering je ook kiest, een pronkstuk in de ruimte wordt het zonder twijfel. Fotobehang van apen vormt namelijk een echte eyecatcher in je interieur. En het is ook nog eens multifunctioneel. Je creëert met behulp van dit behang bijvoorbeeld een geweldige jungle kamer. Brengt met een paar stroken een hele hoop kleur in huis. En breekt er een lange muur of grote ruimte op een smaakvolle manier mee op. Dus, waar wacht je nog op? Maak snel je keuze en behangen maar!

Apen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi apen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je apen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je apen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.