• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Dinosaurussen

Droomt jouw kleintje van een wereld waar dinosaurussen rondlopen? Kan hij of zij alle soorten dino’s opsommen die ooit hebben bestaan? Van de Triceratops, tot de Tyrannosaurus Rex. Breng die wilde fantasieën dan nu tot leven door de kinderkamer te behangen met dinosaurus behang. 

Sorteer op

50 producten

per pagina
Dino Joy
Designer Collection
Oliver Robins
Dino Jive
Designer Collection
Kikki Belle
Dino's bij een vulkaan
Designer Collection
Lemonwalls
Dinosaurussen in de jungle
Designer Collection
Lemonwalls
Dinosaurussen in zwart-wit
Designer Collection
Lemonwalls
Verschillende dino's in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Dinosaurussen in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Dino's met tekst in blauw
Designer Collection
Lemonwalls
Dino's met tekst in roze
Designer Collection
Lemonwalls
Dino patroon in zwart-wit
Designer Collection
Lemonwalls
Dino Dreams
Designer Collection
Kikki Belle
Dinosaurussen in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Verschillende dino's in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

50 producten

per pagina

Verschillende soorten dino behang

Bij de keuze van het juiste dinosaurus behang raden wij aan om met name goed naar de kleuren kijken en het effect dat dit heeft op de kamer. Zo zijn de 3D-prints van een Tyrannosaurus Rex vrij donker. Dat maakt het geschikt voor een stoere kinderkamer en combineert leuk met een inrichting van stoere materialen, zoals hout en staal. Gaat je voorkeur uit naar een schattig behang van dinosaurussen? Kijk dan eens naar een van onze levensgrote prints in waterverf. Deze brengen meer kleur in de kamer en houden het geheel licht en vrolijk.

Wij hebben dino behang in alle soorten en maten. Van stoer en realistisch fotobehang, tot een levensgrote dinosaurus van waterverf en de schattigste patronen. Bekijk dus snel ons assortiment op Fotobehang.com en kies een exemplaar uit.

Dinosaurus behang met vrolijke prints

Daarnaast hebben we een heleboel leuke patronen van dino behang in allerlei kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een wit behang met zwarte dino-figuren, of kies juist voor dino’s in alle kleuren van de regenboog. Van oranje tot groen en roze tot blauw. Ook hebben we prints in themakleuren. Met bijvoorbeeld voornamelijk roze, legergroene, blauwe of juist grijze dinosaurussen. Door één lijn te trekken in het kleurenpalet bewaar je rust in de ruimte en kleed je het toch leuk aan. Met een wand van dit dinosaurus fotobehang fleur je een kinderkamer in één keer op.

Dinosaurus behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi dino behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je dinosaurus behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je dinosaurus behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.