Fotobehang met Dinosaurussen

Droomt jouw kleintje van een wereld waar dinosaurussen rondlopen? Kan hij of zij alle soorten dino’s opsommen die ooit hebben bestaan? Van de Triceratops, tot de Tyrannosaurus Rex. Breng die wilde fantasieën dan nu tot leven door de kinderkamer te behangen met dinosaurus behang. Wij hebben dino behang in alle soorten en maten. Van stoer en realistisch fotobehang, tot een levensgrote dinosaurus van waterverf en de schattigste patronen. Bekijk dus snel ons assortiment op Fotobehang.com en kies een exemplaar uit.

Dino's bij een vulkaan
3D dino
Tyrannosaurus Rex
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Fotobehang met Dinosaurussen

Verschillende soorten dino behang

Bij de keuze van het juiste dinosaurus behang raden wij aan om met name goed naar de kleuren kijken en het effect dat dit heeft op de kamer. Zo zijn de 3D-prints van een Tyrannosaurus Rex vrij donker. Dat maakt het geschikt voor een stoere kinderkamer en combineert leuk met een inrichting van stoere materialen, zoals hout en staal. Gaat je voorkeur uit naar een schattig behang van dinosaurussen? Kijk dan eens naar een van onze levensgrote prints in waterverf. Deze brengen meer kleur in de kamer en houden het geheel licht en vrolijk.

Dinosaurus behang met vrolijke prints

Daarnaast hebben we een heleboel leuke patronen van dino behang in allerlei kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een wit behang met zwarte dino-figuren, of kies juist voor dino’s in alle kleuren van de regenboog. Van oranje tot groen en roze tot blauw. Ook hebben we prints in themakleuren. Met bijvoorbeeld voornamelijk roze, legergroene, blauwe of juist grijze dinosaurussen. Door één lijn te trekken in het kleurenpalet bewaar je rust in de ruimte en kleed je het toch leuk aan. Met een wand van dit dinosaurus fotobehang fleur je een kinderkamer in één keer op.

Dinosaurus behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi dino behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je dinosaurus behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je dinosaurus behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.