Fotobehang met Tulpen

Haal het voorjaar definitief in huis met tulpen behang. Ons fotobehang met tulpen geeft je inrichting een frisse look en zorgt voor een flinke dosis kleur. In je huis, in je kantoor, of in je bedrijf. Welke ruimte ook toe is aan een make-over: vergeet die witte muren en geef je interieur een boost met tulpen behang. Wij hebben bij Fotobehang.com bijvoorbeeld behang van een prachtig bloemenveld vol paarse tulpen bij zonsopkomst. En behang van roze en gele tulpen voor een mintgroene achtergrond.

 
Tulp en een papaver, Willem van Leen
Tulpen met molen
Tulpen op mintgroene achtergrond
Van hoog naar laag sorteren

50 producten

Fotobehang met Tulpen

Fotobehang van tulpen creëert sfeer

Tulpen behang creëert sfeer en zorgt voor een speels effect. Dat effect kun je versterken door vergelijkbare prints ook op andere manieren in je interieur terug te laten komen. Zet een echte bos tulpen op tafel, leg een sierkussen met tulpen print op de bank, en hang een lamp met tulpen op de kap aan het plafond. Door de lijn door te trekken in je accessoires, zorg je ervoor dat alles op elkaar is afgestemd. Dat zorgt voor rust en eenheid. Iets subtieler doe je dat door alleen de kleuren uit het tulpen behang terug te laten komen in de decoratie. 

Tulpen behang in ieder interieur

Tulpen behang past in feite in ieder interieur, maar doet het extra goed in een romantische, bohémian of dromerige stijl. Het staat geweldig in de slaapkamer, de eetkamer of in de werkkamer. Maar vliesbehang met tulpen is ook zeer geschikt in bijvoorbeeld een theehuis, een schoonheidssalon, of yogaschool. Tulpen stralen namelijk rust uit en geven tegelijkertijd energie. Deze vrolijke bloemen staan voor het voorjaar en daarmee ook een beetje voor een nieuw begin. Een frisse start en een goed humeur. Voor je het weet, heb je met je nieuwe tulpen behang het hele jaar door de lente in je bol!

TULPEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi tulpen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je tulpen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je tulpen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.