• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met teksten en letters

Zeg het met teksten op de wand. Kies voor behang met teksten en letters. Teksten en letters op behang kunnen veel zeggen. Je kan bijvoorbeeld denken aan je trouwdatum boven je bed of een mooi gedicht aan de wand. Andere veelgebruikte teksten zijn 'Home', ' Thuis' of ' Love'. Je kan ook printen wat voor jou emotionele waarde heeft. 

Sorteer op

9 producten

per pagina
Restaurant teksten
Black Friday
- 10%
Koffie bar
Black Friday
- 10%
Amerikaanse reclameborden
Black Friday
- 10%
Doodles zwart-wit
Black Friday
- 10%
Getekende teksten
Black Friday
- 10%
Begroetingen
Black Friday
- 10%
Doodle patroon
Black Friday
- 10%
Cursief, zwart
Black Friday
- 10%
Gekleurde letters
Black Friday
- 10%
Sorteer op

9 producten

per pagina

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden wordt weleens gezegd. Maar met het tekstbehang van Fotobehang.com staan woorden en quotes juist centraal. We printen de door jouw gekozen woorden in een patroon op ons milieuvriendelijke vliesbehang

Custom made wandtekst op behang

Een songtekst die voor jou bijzonder is. Of woorden met emotionele waarde. Een handschrift van een dierbare. Welke tekst of woorden jij ook kiest, wij kunnen het voor je op fotobehang zetten. Heb je een eigen ontwerp of wil je dat ons ontwerpteam een behang met tekst voor je maakt? Neem dan contact met ons op en we gaan aan de slag om een wandtekst op maat voor je te maken.

Een textcloud kan ook een heel leuk effect geven of wat dacht je van woorden als 'Koken en kletsen', 'Koffie', 'Genieten van een wijntje' of 'Lekker eten' in je keuken. Laat je inspireren bij de categorie fotobehang met teksten of lever je eigen tekst aan. Behang met teksten koop je eenvoudig online.

Tekst behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tekst behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je tekst behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.