Wallexclusive® Fotobehang

Wallexclusive staat voor uniek en superrealistisch fotobehang. Wallexclusive is een exclusief merk van Wallgroup, specialist in digitaal fotobehang. Met Wallexclusief doen we geen concessies aan kwaliteit. Al het behang is haarscherp geprint op pvc-vrij vliesbehang. Wij maken al het exclusieve behang op maat en schalen naar de hoogte en breedte van de muur. Wallexclusive behang wordt in een deel geprint en vervolgens in banen gesneden. De baanbreedte kan bij het product worden geselecteerd.

De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit (100+ Megapixel) en gemaakt met een van de beste fotocamera’s ter wereld. De afbeeldingen zijn zo gemaakt en gepositioneerd dat ze perfect op een muur staan. Patronen zijn uniek en worden nooit herhaald. Wallexclusive is ontstaan uit passie voor fotografie en fotobehang.

Grof hout
Lamborghini Huracán - Voorzijde
Gerestaureerde muur
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 1273

Wallexclusive® Fotobehang

Wallexclusive behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Wallexclusive behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.