• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Raceauto behang

Iedereen die gek is van de Formule 1, droomt er wel eens van om net zo goed te worden als Max Verstappen. En te rijden in de snelste raceauto’s op circuits over de hele wereld. Met fotobehang met sportauto’s komt die droom dichterbij dan je denkt. Dankzij de haarscherpe kwaliteit van ons behang lijkt het net of de raceauto jouw kamer in komt rijden. Je kan er nog net niet in gaan zitten.

Sorteer op

19 producten

per pagina
Oude raceauto
Formula 3 - Left front view, 3d
Premium
Formula 3 - Rear left view - dark
Premium
Formule 3 - Left front view - dark
Premium
Formule 3 - Lower rear view - dark
Premium
RB Racing Car
Designer Collection
Lamborghini Urus Mansory
Premium
Porsche Taycan Turbo S
Premium
Raceauto in stadion
Vintage raceauto
Porsche in industriehal
Premium
Lamborghini in witte hal
Premium
Formula 3 - Side view
Premium
Formule 3 - Left front view
Premium
Formule 3 - Cockpit view - dark
Premium
Formule 3 - Rear view - dark
Premium
Formule 3 - Lower side view - dark
Premium
Formule 3 - Lower rear view
Premium
Formule 3 - Lower side view
Premium
Sorteer op

19 producten

per pagina

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Premium fotobehang met sportauto’s

In onze collectie vind je meerdere premium behangen met de snelste sportauto’s uit de Formule 3. Haarscherp gefotografeerd met 150 megapixels waardoor details goed zichtbaar zijn. Door te kiezen voor een witte of zwarte achtergrond spatten de details van de sportauto eraf. En lijkt het net of de raceauto je kamer in komt rijden.
Heeft jouw (klein)zoon of dochter liever het racecircuit of een andere sportauto op zijn/haar behang? Ons ontwerpteam gaat graag samen met jou op zoek naar het mooiste fotobehang met sportauto’s. Maar je kunt ook je eigen foto uploaden.

Behang met een sportauto op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi raceauto behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met sportauto op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je sportauto behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk.

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.