Autosport behang

Met piepende banden scheuren ze door de bochten van de mooiste racecircuits: de Formule 3 en 4 auto’s van Van Amersfoort Racing. Fotobehang.com mocht een exclusief kijkje komen nemen in de werkplaats en de Formule 3 auto fotograferen. Met één van de beste camera’s ter wereld werden alle details van de zwart-oranje raceauto vastgelegd. Om bij jou op de muur te kunnen schitteren. Haarscherp (150 megapixels) en levensgroot. Wat is jouw favoriete autosport behang?

 
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Formula 3 - Left front view, 3d
Formula 3 - Left front view, 3d - dark
Formula 3 - Rear left view - dark
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Autosport behang

BEHANG VOOR ECHTE RACEFANS

Als echte racefan wil je het liefst elke dag genieten van de prachtige formule raceauto’s. Met ons Wallexclusive raceautobehang kan dat. De Formule 3 raceauto van Van Amersfoort Racing is vanuit alle hoeken gefotografeerd met de beste camera ter wereld (met wel 150 megapixels). Zodat er voor elke fan wel een mooie foto tussen zit. Ga jij voor een totaalshot van de auto of voor een van de auto-onderdelen, zoals de spoilers? En kies voor een witte of zwarte achtergrond.

FOTOBEHANG MET RACEAUTO’S OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi autosport behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het autosport fotobehang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je behang met foto van fruit komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

TEVREDEN?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.