Meertjes en Wateren

‘The ocean is everything I want to be, beautiful, mysterious, wild and free.’ Het is zomaar een quote die laat zien hoe mooi water - of in dit geval de oceaan - kan zijn. Je kunt er eindeloos naar kijken en er gebeurt van alles. Dan weerspiegelt de zonsondergang in de zee, dan zwemt er een zwaan over het meer en dan hangt de mist weer in een beekje. Precies daarom zijn wij bij Fotobehang.com ook zo gek op behang van meertjes en wateren. Of je nu op zoek bent naar fotobehang van de zee, avontuurlijk waterval behang, of dromerig fotobehang van een meer: bij ons ben je aan het juiste adres. 

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 3
 2. 4
 3. 24
 4. 3
 5. 4
 6. 2
 7. 2
 8. 3
 9. 26
 10. 6
 11. 4
 12. 1
Oriëntatie
 1. 61
 2. 8
 3. 9
Merk
 1. 39
Type
 1. 82
Van laag naar hoog sorteren

82 producten

Van laag naar hoog sorteren

82 producten

Meertjes en Wateren

Behang van zee, waterval en meer

Wij hebben niet alleen een grote variëteit in type wateren, maar ook in de kleurpaletten van het behang. Zo is het waterval behang in de jungle wat meer groen. Net als het behang van het Noorderlicht tussen twee fjorden, fotobehang van een meer in de mist, en de print van een zomerse dag in Venetië. Het fotobehang van de zee, tropische lagunes en stranden in Thailand bevatten voornamelijk blauwtinten. En het behang van een steiger bij zonsondergang, een zwaan op een meer in een herfstachtige omgeving en het fotobehang van een meer langs de weg bevat juist warme tinten. Zoals roze, oranje en rood. 

Fotobehang van water stylen

Kies je fotobehang van de zee, behang van een waterval of fotobehang van een meer? Dan kun je dat in veel gevallen makkelijk combineren. Onze gouden tip: haal een of meerdere kleuren uit de print en laat deze terugkomen in de rest van je inrichting. Bij het fotobehang van de zee op een tropische bestemming kun je bijvoorbeeld turquoise als uitgangspunt nemen. Koop in diezelfde kleur een dekbedovertrek, sierkussentjes op de bank, of een mooie lampenkap. Zo maak je er gemakkelijk één geheel van en komt je fotobehang van de zee nog beter tot zijn recht. 

Zee behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zee behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je zee behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je zee behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.