Fotobehang met meertjes

‘The ocean is everything I want to be, beautiful, mysterious, wild and free.’ Het is zomaar een quote die laat zien hoe mooi water - of in dit geval de oceaan - kan zijn. Je kunt er eindeloos naar kijken en er gebeurt van alles. Dan weerspiegelt de zonsondergang in de zee, dan zwemt er een zwaan over het meer en dan hangt de mist weer in een beekje. Precies daarom zijn wij bij Fotobehang.com ook zo gek op behang van meertjes en wateren. Of je nu op zoek bent naar fotobehang van de zee, avontuurlijk waterval behang, of dromerig fotobehang van een meer: bij ons ben je aan het juiste adres. 

 
Filteren
Selectie verfijnen
Fotograaf
 1. Aguaneigra1 product
 2. Ales Krivec1 product
 3. Alex Zhao1 product
 4. Andrea Zappia1 product
 5. Annika Westgeest1 product
 6. Anton Calpagiu2product
 7. April Xie1 product
 8. Ashraf Habib1 product
 9. Assaf Frank29product
 10. Barathieu Gabriel1 product
 11. Benny Pettersson1 product
 12. Boris Hristov1 product
 13. Carlos Gonzalez1 product
 14. Christian Lindsten2product
 15. Daniel Řeřicha1 product
 16. David Butali1 product
 17. David Martin Castan2product
 18. Ellen Borggreve1 product
 19. GuoJi1 product
 20. Gustav Davidsson1 product
 21. Guy Krier1 product
 22. ISO 661 product
 23. Ivan Macia1 product
 24. jana luo1 product
 25. Jean Claude Castor2product
 26. Jeffrey C. Sink1 product
 27. Jenny L. Zhang1 product
 28. Jesus Concepcion Alvarado1 product
 29. Jesus M. Garcia1 product
 30. Joaquin Guerola1 product
 31. Jorge Ruiz Dueso1 product
 32. Jose Antonio Trivino1 product
 33. Jose Beut1 product
 34. Juan Pablo de1 product
 35. Jure Kravanja1 product
 36. Karol Nienartowicz1 product
 37. Karsten Wrobel1 product
 38. Keller3product
 39. Krzysztof Browko2product
 40. Kurt Hansen1 product
 41. Larry Deng2product
 42. Leif Londal1 product
 43. Luca Rebustini2product
 44. Margit Lisa Roeder1 product
 45. Michael1 product
 46. Michael Zheng2product
 47. nakulphotography1 product
 48. Ole Henrik Skjelstad1 product
 49. Qing Ai1 product
 50. Raymond Hoffmann1 product
 51. Robert Adamec1 product
 52. Roberto Marchegiani1 product
 53. Roman Golubenko1 product
 54. Rostovskiy Anton1 product
 55. Rui Ribeiro2product
 56. Saleem Moopen1 product
 57. Sandeep Mathur1 product
 58. Shanyewuyu1 product
 59. Shenshen Dou1 product
 60. Slawomir Kowalczyk2product
 61. Tatsuki Ito1 product
 62. Thomas de Franzoni2product
 63. Todor Tanev1 product
 64. Torsteinn H. Ingibergsson1 product
 65. Valeriy Shcherbina1 product
 66. Wallexclusive58product
 67. Yan Zhang2product
 68. Yimei Sun1 product
 69. Yongnan Li2product
 70. Zlatina Peeva1 product
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 268

Pagina
Jungle waterval
Lake view
Oude vissersboot, meeuwen, strand en zee
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 268

Pagina
Fotobehang met meertjes
 

Behangpapier van zee, waterval en meer

Wij hebben niet alleen een grote variëteit in type wateren, maar ook in de kleurpaletten van het behangpapier. Zo is het waterval behangpapier in de jungle wat meer groen. Net als het behangpapier van het Noorderlicht tussen twee fjorden, fotobehang van een meer in de mist, en de print van een zomerse dag in Venetië. Het fotobehang van de zee, tropische lagunes en stranden in Thailand bevatten voornamelijk blauwtinten. En het behangpapier van een steiger bij zonsondergang, een zwaan op een meer in een herfstachtige omgeving en het fotobehang van een meer langs de weg bevat juist warme tinten. Zoals roze, oranje en rood. 

Fotobehang van water stylen

Kies je fotobehang van de zee, behangpapier van een waterval of fotobehang van een meer? Dan kun je dat in veel gevallen makkelijk combineren. Onze gouden tip: haal een of meerdere kleuren uit de print en laat deze terugkomen in de rest van je inrichting. Bij het fotobehang van de zee op een tropische bestemming kun je bijvoorbeeld turquoise als uitgangspunt nemen. Koop in diezelfde kleur een dekbedovertrek, sierkussentjes op de bank, of een mooie lampenkap. Zo maak je er gemakkelijk één geheel van en komt je fotobehang van de zee nog beter tot zijn recht. 

Zee behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zee behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je zee behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.


Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je zee behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.