Fotobehang voor de Keuken

Kook jij graag in oosterse sferen? Of wil je je in een luxe restaurant wanen? Zorg voor inspiratie in je keuken met een mooi en kleurrijk behang aan de wand. Kies voor een behang met lekkere ingrediënten, specerijen, een prettige sfeer of mooie gestileerde afbeeldingen. Een mooi steenbehang of industrieel behang misstaat natuurlijk ook niet! Je kan ook kiezen voor een tegelbehang voor bijvoorbeeld de achterwand van je keuken.

Behang je keuken voor een prettige kookomgeving. Wij leveren alleen vliesbehang. Vliesbehang is heel goed te gebruiken in de keuken. Ook is ons vliesbehang voorzien van een brandwerend certificaat. Het is pvc-vrij en het krimpt niet; dit is uitstekend voor in keukens waar stoom zorgt voor een vochtige lucht.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 15
 2. 8
 3. 13
 4. 8
 5. 3
 6. 8
 7. 2
 8. 7
 9. 10
 10. 17
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 2
Oriëntatie
 1. 64
 2. 16
 3. 4
Merk
 1. 7
 2. 1
 3. 25
Type
 1. 77
 2. 3
 3. 19
Van laag naar hoog sorteren

99 producten

Van laag naar hoog sorteren

99 producten

Keuken behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang voor in de keuken hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.