Fotobehang voor de Gang

Een gang is vaak een kleine ruimte en wordt nog wel eens vergeten om aandacht aan te besteden. Toch bestaan er hele leuke ideeën om een mooie gang te krijgen. Met breedte en lengte lijnen kan je de gang hoger of langer maken optisch gezien. Vaak is het al voldoende om één kant van de gang te behangen. Wij hebben enkele leuke behangprints voor in de gang voor je geselecteerd. Mocht je zelf een mooie print hebben, stuur deze dan op.

Fotobehang in de gang voor een goede binnenkomer. Wanneer je over de drempel van een woning stapt kan je je direct helemaal thuis voelen met een mooi behang in de gang. Je kan kiezen voor warme kleuren of voor bijvoorbeeld een natuurprint zoals bloemen en bladeren. Je kan ook denken aan een plattegrond van je woonplaats of een oude kaart van Nederland.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 4
 2. 4
 3. 5
 4. 5
 5. 8
 6. 3
 7. 5
 8. 5
 9. 6
 10. 1
 11. 1
 12. 3
 13. 1
Oriëntatie
 1. 36
 2. 26
 3. 11
Merk
 1. 9
 2. 3
 3. 1
Type
 1. 64
 2. 1
 3. 8
Van laag naar hoog sorteren

73 producten

Van laag naar hoog sorteren

73 producten

Fotobehang voor de Gang

Gang behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang voor in de gang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.