Barok behang met een Patroon

Barok behang online kopen. Geef een weelderige twist aan je kamer met barok behang. Barok is een stijl en kwam aan het begin van de 17e eeuw tot ontwikkeling. Barok kenmerkt zich door een overdaad en heftigheid van vormen. Te denken valt aan rijke bloemmotieven en organische vormen. Wij hebben prachtige barok behangen voor je geselecteerd. Maak je keuze voor weelderige patronen. Mocht het gewenste behang er niet bijstaan, neem dan contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent. We gaan dan ons best doen om het juiste behang op te zoeken. Mocht je een foto hebben, dan kan deze ook geprint worden op behang.

Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Gouden geometrisch patroon
Zwart goud barok patroon
Donker barok
Van laag naar hoog sorteren

14 producten

Barok behang met een Patroon

Classy en stijlvol: barok behang

Klassieke stijlvolle elementen die een prachtig patroon vormen op het behang. Barok behang geeft een luxe uitstraling aan de kamer. Deze artistieke stijl kenmerkt zich door de details en uitbundigheid. De barokstijl komt oorspronkelijk uit Italië, maar wist via Duitsland en Engeland heel Europa te bereiken. Het kent zijn oorsprong in de architectuur en schilderkunst.

Barok behang bestaat vaak uit symmetrische ornamenten en versieringen. De patronen zijn een verzameling geïllustreerde elementen die in een barok interieur uitstekend passen, maar barok behang past ook uitstekend binnen andere woonstylen. Goud is een veelgebruikte kleur in barok behang. Vooral in combinatie met zwart geeft dit een warme luxe uitstraling aan de kamer.

Barok patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi barok patronen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je barok behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.