Stranden

Je vakantie begint thuis met strandbehang aan de muur. Droom thuis heerlijk weg met een prachtige afbeelding van de Noordzee of van een tropisch strand. Kies voor een zonsondergang of mooie wuivende palmbomen. Strand behang geeft je iedere dag dat lekkere vakantiegevoel. Heb je zelf een mooie foto gemaakt op vakantie en wil je deze afdrukken op fotobehang? Mail ons deze en wij kijken of de foto scherp genoeg is. Staat je afbeelding er niet tussen, laat ons het weten en we gaan voor je op zoek. Strand behang bestel je eenvoudig en snel online.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 2
 2. 12
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 2
 7. 3
 8. 3
 9. 1
 10. 19
Oriëntatie
 1. 45
 2. 11
 3. 5
Merk
 1. 30
Type
 1. 71
Van laag naar hoog sorteren

71 producten

Van laag naar hoog sorteren

71 producten

Strand behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Strand behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.