• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met een waterval

Voor de echte natuurliefhebber is waterval fotobehang een ware aanwinst in huis. Of ze nu tientallen meters de diepte in gaan of onderdeel zijn van een klein beekje; watervallen blijven een adembenemend natuurverschijnsel. De schuimende watermassa die van een rotsformatie naar beneden stort heeft iets magisch. In ons assortiment vind je fotobehang met watervallen van groot tot klein, zodat je elke dag van dit prachtige fenomeen kunt genieten.

Sorteer op

43 producten

per pagina
Verbazingwekkende waterval
Jungle waterval
Watervallen in de jungle
Waterval in een jungle
Exotische waterval
Waterval met stenen
Kleine waterval
Premium
Groene jungle en watervallen
Waterval in een bos
Waterval met tropische planten
Blauwe waterval
Waterval in de Jungle
Brede waterval in het bos
Plitvice watervallen
Erawan waterval in Thailand
Waterval in de herfst
Watervalpanorama met turkoois blauw water
Jungle en stenen
Waterval in Thailand
Schotse waterval
Heldere waterval
Waterval over een stenen wand
Vissen bij een waterval
Waterval in het bos
Waterval in kleurrijke omgeving
Designer Collection
Premium
Angel Falls
Victoria Falls
Waterval met 4 stromen
Designer Collection
Premium
De verbazingwekkende watervallen van Iguazu
Waterval met omgevallen bomen
Premium
Fantasie waterval
Designer Collection
Bijzondere waterval
Designer Collection
Premium
Dubbele waterval
Designer Collection
Premium
Dichtbegroeide waterval
Pyrenees-cAo
Designer Collection
Thorsa Well
Hidden waterfall
Waterval in de winter
Designer Collection
Kirkjufellsfoss falls
Designer Collection
Visions of Scotland I
Designer Collection
Gedetailleerde klein waterval
Designer Collection
Premium
Waterval met prachtig groen
Designer Collection
Premium
Waterval op rots
Designer Collection
Premium
Sorteer op

43 producten

per pagina

Creëer een levendige wand met waterval fotobehang

Met onze collectie waterval fotobehang haal jij de mooiste watervallen in huis. De watervallen zijn zo levensecht, dat je het kletterende water er haast bij hoort. Je waant jezelf midden in de natuur, elke keer weer. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige Victoria Falls, zonder dat je daarvoor eerst naar Zambia hoeft af te reizen. Liever een wat kleinere waterval? We hebben behang van watervallen die immens groot zijn, maar ook van slechts een meter hoog. Allemaal verkrijgbaar in de gewenste afmeting. Heb je de door jouw gekozen waterval liever in het zwart wit? Dat is ook mogelijk en kan je aangeven bij de extra opties.

Fotobehang van een waterval in elke ruimte

Fotobehang met mooie watervallen, beekjes en stroomversnellingen komt in elke ruimte goed tot zijn recht. Tover je hobbykamer om tot een jungle met de exotische watervallen in een kleurrijke omgeving. Geef de vergaderruimte wat meer sfeer met de verbazingwekkende watervallen van Iguazu of kies bijvoorbeeld voor een brede waterval in het bos voor in de slaapkamer. Het waterval behang staat prachtig aan elke muur. Kortom, met het fotobehang met watervallen creëer je een rustgevende sfeer, waarin je heerlijk kunt wonen, werken of slapen.

Waterval behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi waterval behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je waterval behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je waterval behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!
Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.