Eenhoorn Fotobehang

Het is dé hit van het moment: unicorn behang. Populair onder kinderen en dromers, maar ook onder creatievelingen en fantasieliefhebbers. Ben jij op zoek naar een prachtig eenhoorn behang om een kamer mee op te leuken? Dan ben je bij Fotobehang.com op de juist plek. Wij hebben een uitgebreid assortiment unicorn behang. Zo vind je altijd wel een exemplaar dat past bij jouw smaak, wensen en de ruimte waarin je het zult hangen. Bekijk de mogelijkheden en bestel direct je favoriete eenhoorn behang.

Witte eenhoorn
Unicorn in de storm
Unicorns bij een zonsondergang
Van laag naar hoog sorteren

32 producten

Eenhoorn Fotobehang
 

Eenhoorn behang in alle soorten en maten

Eenhoorn behang is er in alle soorten en maten. Van prachtig geanimeerd fotobehang tot vrolijke tekeningen en patronen met pastelkleuren. Ga jij voor een realistisch eenhoorn behang van een unicorn in de rivier, een steigerende unicorn bij volle maan, of een unicorn in de storm? Of kies je voor een prachtig behang van een unicorn met vleugels. Daarmee creëer je een magisch effect in iedere ruimte. Ga je een kinderkamer opknappen? Neem dan eens een kijkje in het patronen behang van eenhoorns, met bijvoorbeeld regenbogen en ijsjes, of met hartjes en sterretjes. Ook mooi: een levensgrote plaat van een eenhoorn bij een kasteel in een groene omgeving. 

Stylen met behang eenhoorn

Kies je ervoor om unicorn behang aan te brengen in een kamer in huis? Besteed dan ook wat aandacht aan de styling. Zo komt het eenhoorn behang extra goed tot zijn recht. Onze tip: kies een kleur uit het behang en laat die terugkomen op andere plekken in het interieur. Bij een kinderkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pastelkleur als oudroze. Bestel een dekbedovertrek in dezelfde kleur, leg een vloerkleed neer in dezelfde kleur en hang bijpassende gordijnen op. Ook met een fotobehang van een eenhoorn, kun je die truc toepassen. Kies een thema en trek dat door. Zo maak je van jouw unicorn behang een echte eyecatcher in de ruimte. 

Unicorn behang aanbrengen

Heb je een mooi unicorn behang besteld en ben je benieuwd hoe je dit op de juiste manier kunt aanbrengen? Lees hierover dan ons artikel vol handige tips. In het kort: egaliseer de ondergrond. Breng een primer aan. Trek een loodlijn voor de eerste behangbaan. Breng de lijm aan óp het eenhoorn behang, en niet op de muur. Plaats de eerste baan en vervolg met de rest. Snijd overtollig behang van eenhoorns aan de boven- en onderkant van de muur af met een scherp mes. En werk netjes af door plinten en wandcontactdozen terug op de muur te bevestigen.

Eenhoorn behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi eenhoorn behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je eenhoorn behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je eenhoorn behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.