• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met gouden patronen

Goud is een echte trendkleur en dat maakt behang met gouden patronen een goede keus. Je kunt er in je woning alle kanten mee op en zorgt meteen voor een bijzonder stijlvol interieur. Ben je op zoek naar gouden patronen behang? Dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met fotobehang van gouden patronen. 

Sorteer op

19 producten

per pagina
Sorteer op

19 producten

per pagina

Behang met gouden patronen in alle soorten en maten

Behang met gouden patronen zijn geschikt om een lange muur mee te doorbreken, of om warmte te geven aan een ruimte in huis. Ben je op zoek naar fotobehang met gouden patronen? Kijk dan eens naar het duinstrand met zonsondergang, een Witte Schotse hooglander in het bos met een lage zon, of het behang van een zwart geschminkte vrouw met gouden accenten. Ook gaaf: geometrisch gouden patronen behang. Van bijvoorbeeld bladeren, bloemetjes, of witte lijnen. Of wat dacht je van de vrolijke prints van bladeren of van jungle dieren? Zoals je ziet is er behang met gouden patronen in alle soorten en maten. Zo is er voor ieder wel wat wils. 

Van abstracte gouden lijnen, tot marmeren driehoeken afgewisseld met goud. En van goudtinten in fotobehang van de zonsondergang tot gouden patronen behang van bladeren. Neem gerust een kijkje in onze collectie en kies een exemplaar dat je mooi vindt.

Gouden patronen behang stylen

Neem je een behang met gouden patronen, dan maak je daar natuurlijk graag de eyecatcher van in huis. Dat doe je gemakkelijk door het op de juiste manier te stylen. Laat het goud terugkomen op meerdere plekken in je inrichting. Denk bijvoorbeeld aan gouden kandelaars, gouden wandlampen, of gouden vazen. En houd de rest lekker licht. Samen met gouden patronen behang - zoals het witte behang met gouden bladeren, het wit met gouden marmer of de chevron patroon in goud - creëer je zo gemakkelijk dat ‘paris chique’ gevoel in je eigen huis.

Behang met gouden patronen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met gouden patronen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang met gouden patronen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang met gouden patronen komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.