Wallexclusive® houtlook behang

Onder de merknaam Wallexclusive brengen wij fotobehang met de hoogste mogelijke kwaliteit fotografie. Onze fotograaf trekt over de hele wereld om bijzondere gebouwen en landschappen vast te leggen. Met uiterste precisie worden de beelden geschoten en nabewerkt, zodat de foto's perfect uitkomen op de behang, zelfs op muren groter dan 5 meter. 

 

 
  Wallexclusive Premium

     ✅ Beste kwaliteit fotobehang;

     ✅ Op maat gemaakt;

     ✅ Unieke Collectie;

     ✅ Milieuvriendelijk behang;

     ✅ Productie binnen 24 uur;

     ✅ Duizenden tevreden klanten sinds 2018
 

Van hoog naar laag sorteren

89 producten

Grof hout
Houten planken
Gebruikt oud hout
Van hoog naar laag sorteren

89 producten

Wallexclusive® houtlook behang

Hout behang van een unieke kwaliteit.

Hout behang met prachtige botanische structuren. Hout behang in zeer hoge kwaliteit. Wij leveren veel variantie in hout behang zoals houten planken, steigerhout, boomstammen en sloophout behang. Fantastische kwaliteit fotobehang. Wij maken alle foto’s zelf met een 100+ mega pixel camera. Ook op grote formaten zijn pixels hierdoor niet meer te zien. Door de zeer scherpe foto’s zijn de robuuste structuren, nerven en noesten van hout wel goed te zien. Houten wanden van behang krijgen door de grote scherpte/ diepte foto’s een prachtig 3D effect.

Hout behang zorgt voor warmte.

Hout is op vele manieren toe te passen in een interieur. Zowel in meubels, objecten, vloeren maar ook als behang. Hout zorgt voor een warme en natuurlijke look en feel. Hout valt goed te combineren met koelere materialen en tinten. Een houten wand staat prachtig met groene en witte objecten zoals fotolijstjes en vaasjes tegen de muur. Kies uw favourite foto en bekijk op de productpagina ruimtes waar het behang is aangebracht. U kunt ook detailafbeeldingen bekijken. In 3 stappen kunt u eenvoudig het fotobehang bestellen.

Aangezien u geïnteresseerd bent in hout behang, heeft u misschien ook interesse in betonlook fotobehang of steen behang.