Fotobehang met een hert

Herten zijn echte Hollandse dieren. Ze staan symbool voor de natuur. Voor sereniteit. En voor een rustige geest. Haal dat heerlijke gevoel nu ook in huis met een prachtig fotobehang van herten. Bij Fotobehang.com vind je een uitgebreide collectie herten behang. Van een klein hertje met een stippelvachtje, zoals we die kennen van de Disneyfilm Bambi. Tot een fotobehang van een hert in de natuur bij zonsopkomst. Dankzij de ruime keuze, vind je altijd wel iets dat bij je past. Ontdek de mogelijkheden van behang met hert op deze pagina en kies je favoriete exemplaar. 

Bosgezicht met twee herten
Herten in een bos
Hert bij zonsopkomst
Van laag naar hoog sorteren

46 producten

Fotobehang met een hert

Herten behang in alle soorten en maten

Wij hebben herten behang in alle soorten en maten. Het meest populair is ons fotobehang van herten. Van bijvoorbeeld een hert met een geweldig gewei in een herfstbos. Van herten in een veld bij een opkomende zon. En van een loeiend hert in het gras. Zoek je iets avontuurlijkers? Kijk dan eens naar het herten behang met een hert in de bergen, een rendier in de mist, of herten in de sneeuw. Die geven je elke dag weer het gevoel dat je even op reis bent geweest. Ook tof: een uitvergroting van het Bosgezicht met twee herten, van Johannes de Bosch. Of van Herten in een bos door Pieter Gerardus van Os. Allebei kunstenaars uit de 18e eeuw. Zo heb je geen schilderij meer nodig!

Fotobehang van herten combineren 

Met fotobehang van herten zorg je voor een echte eyecatcher in huis. Zoals gezegd geeft het je het gevoel dat je een bent met de natuur en zorgt het voor sereniteit. Dat kun je nog wat extra aanzetten door je styling in de rest van de kamer. Combineer herten behang bijvoorbeeld met natuurlijke materialen. Zoals hout, planten en wollen vloerkleden. Houd de rest lekker licht, of kies één accentkleur uit het behang van herten dat je steeds laat terugkomen. In bijvoorbeeld rustieke kaarsen, kussentjes op de bank of een mooi plaid. Zo maak je van je kamer met herten behang mooi één geheel. Daardoor springt het fotobehang van herten er echt uit. 

Fotobehang van herten OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi fotobehang van herten hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen jef otobehang van herten op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je fotobehang van herten komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.