• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Schapen op fotobehang

Of je nu schaapjes wilt tellen voor het slapengaan, of simpelweg dol bent van deze dieren, dat maakt niet uit. Schapen behang is áltijd een goed idee. En in ons assortiment vind je een ruime keuze aan fotobehang van schapen. Ontdek de mogelijkheden met schapen behang en kies het exemplaar dat je het mooiste vindt. Voor je het weet hangt het levensgroot aan je muur en kun je er elke dag van genieten.

Sorteer op

18 producten

per pagina
Grazend schaap
Designer Collection
Schapen in de avond
Designer Collection
Blije schapen
Designer Collection
Sorteer op

18 producten

per pagina

Fotobehang van schapen in alle soorten en maten

Fotobehang van schapen hebben wij in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van opkijkende schapen in een bergachtig gebied bij zonsondergang? Een volwassen schaap met twee lammetjes? Of een kudde schapen in een mistig landschap? Ook mooi: een close-up van twee schapen in de stalling. Daarop komt de structuur van hun vacht geweldig tot zijn recht en zien de dieren er extra zacht en knuffelbaar uit. Prachtig in de slaapkamer, maar ook geschikt voor de woonkamer of in het toilet. Je kunt er echt overal mee terecht.

Een rustigere keuze: fotobehang van een schaap

Houd je het liever wat rustiger? Kies dan in plaats van een schapen behang met hele kuddes voor een fotobehang met een enkel schaap. Zo hebben wij een prachtig fotobehang van een jong schaap in een weiland. Maar ook een dromerige foto van een grazend schaap aan het water. En een close-up van een schaap die recht in de lens kijkt. Rust kun je overigens ook creëren door te kiezen voor zwartwit in plaats van allerlei kleuren. Neem daarom ook zeker ons zwartwit schapen behang zeker in overweging. 

Schapen behang combineren in je interieur

Eenmaal een schapen behang gekozen, is het de uitdaging om dit op de juiste manier te stylen. In principe kun je met fotobehang van schapen alle kanten op. Het past in zowel een modern als industrieel interieur. Maar ook in een bohemian woonstijl, romantische ruimte en ga zo maar door. De gouden tip om een fotobehang van schapen passend te maken, is om er een element uit te kiezen en dit terug te laten komen in de rest van de inrichting. Bij behang van een schaap kun je heel goed kiezen voor het materiaal dat lijkt op hun vacht. Denk aan een vloerkleed van wol, een bonten sierkussen, of bijvoorbeeld een aaibare lampenkap. Maar je kunt ook een kleur uit het behang nemen en dit in de accessoires verwerken. Zo creëer je een geheel en komt het schapen fotobehang optimaal tot zijn recht.

Schapen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi schapen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je schapen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je schapen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.