Stillevens & bloemen behang

Het is alsof de tijd even stilstaat wanneer je naar het stilleven met bloemen behang kijkt. De bloemen staan prachtig in bloei. Behouden hun kleur en vorm. Elk moment van de dag. Het behang met stillevens en bloemen verveelt nooit. Kies voor een donkere achtergrond om het bloemen behang er echt uit te laten springen. Staat het juiste stilleven met bloemen er niet tussen, neem dan contact met ons op. Ons ontwerpteam kan dan samen met jou opzoek gaan naar een geschikte afbeelding voor op het fotobehang.

 
Stilleven met bloemen in een glazen vaas
Stilleven met bloemen en een horloge
Vaas met bloemen
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

Stillevens & bloemen behang

Inspiratie voor jouw stilleven met bloemen behang

Met bloemen in je interieur doe je het altijd goed. Droogbloemen, een veldboeket of wat dacht je van een bloemenprint op je behang. Bloemen fleuren je hele interieur op. Liever geen hele muur met bloemenbehang? Behang dan een gedeelte van de muur of kies voor een behangcirkel met een stilleven met bloemen. Zo creëer je een romantische touch in huis. 

Stillevens met bloemen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi stilleven met bloemen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met stillevens en bloemen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je stillevens & bloemen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.