Voetbal behang

Helemaal gek van voetbal? Scoor dan voetbal behang en maak een prachtige voetbalkamer. Als jouw kamer een voetbalstadion moet worden dan kies je voor een voetbalstadion aan de muur. Je kan ook je hele kamer vol behangen met voetballen of voetballers. Als je veel voetbal op televisie kijkt, dan kan je er zelfs voor kiezen om een ruimte in huis helemaal in de voetbalsfeer te maken. Je kan hier dan heerlijk voetbal kijken met je vrienden! Kies een print en bestel eenvoudig online. Ben je op zoek naar een andere print? Laat het ons dan weten. Voetbal behang bestel je snel en eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 3
 2. 4
 3. 2
 4. 1
 5. 5
Oriëntatie
 1. 15
 2. 3
 3. 5
Type
 1. 11
 2. 1
 3. 8
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren

20 producten

Voetbal behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Voetbal behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.