• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Voetbal fotobehang

Van een panorama van een voetbalstadion, tot een patronen behang met de geometrische hoeken van een voetbal. Bij Fotobehang.com vind je voetbal behang in alle soorten en maten. Denk aan behang van stadionlampen, een beker in een stadion, of een stadion met een voetballer. Maar ook aan behang van voetbal tekeningen, patronen, of voetbalspelers. In ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld het ideale stukje behang voor elke sportfanaat en voetballiefhebber.

Sorteer op

44 producten

per pagina
Sorteer op

44 producten

per pagina

Creëer met behang een voetbal kamer

Met behulp van voetbal behang creëer je eenvoudig een voetbalkamer. Behang een volledige muur met een fotobehang, patroon of panorama van een stadion en pas hier ook de andere accessoires op aan. Maak bijvoorbeeld een decoratief doel boven het bed, leg een rond vloerkleed met de opdruk van een voetbal op de grond en plak een poster van je favoriete voetballer aan de muur. Om het stadion behang nog beter tot zijn recht te laten komen, kun je ook een vitrinekast vullen met leuke spulletjes van je lievelingsclub. 

Voetbal behang in elke ruimte

Voetbal behang is ook uitermate geschikt voor een mancave of hobbykamer. Zo kun je de perfecte sfeer neerzetten voor een avondje voetbal kijken met vrienden, of juist in alle rust alleen. Zorg dat het niet te kinderlijk wordt, door het stadion behang of voetbal behang te combineren met stoere materialen. Zoals een robuuste houten tafel en grote stalen lampen met daartegenover juist effen muren en gordijnen. In kleuren als donkergroen, bruin of zwart en wit. Verder leent voetbal behang zich natuurlijk uitstekend voor een sportkantine, bestuurskamer van de voetbalvereniging, of bijvoorbeeld de kleedkamers bij de gymzaal. 

Voetbal behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi voetbal behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je voetbal behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.  

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je voetbal behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.