Fotobehang voor de Kinderkamer

Ieder kind in zijn eigen droomwereld met kinderkamerbehang. Ieder kind is uniek. Kinderen kunnen al op vroege leeftijd een voorkeur voor een bepaald soort muziek hebben of fan zijn van een bepaalde voetbalclub. Het ene kind is helemaal gek van dinosauriërs en een ander kind is dol op prinsessen.

Als je kind geen baby meer is, dan is het leuk om zijn/ haar kamer eens leuk te gaan pimpen. Het babybehang kan er uit en een nieuw kinderbehang kan er in. Fotobehang.com heeft de tofste behangen geslecteerd voor in de kinderkamer. Verras je kind en maak in een handomdraai een echte jungle-, prinsessen-of sprookjeskamer.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 43
 2. 25
 3. 49
 4. 61
 5. 11
 6. 6
 7. 31
 8. 6
 9. 34
 10. 33
 11. 3
 12. 3
 13. 8
Oriëntatie
 1. 247
 2. 17
 3. 12
Merk
 1. 2
 2. 1
Type
 1. 76
 2. 44
 3. 155
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 276

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 276

Pagina
Fotobehang voor de Kinderkamer

Kinderkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang oor in de kinderkamer hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.