• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Kinderkamer

Met een zelf gekozen fotobehang, maak je een kinderkamer echt persoonlijk. Een plek waar je kind zich fijn voelt. Waar die zich heerlijk terug kan trekken, lekker kan spelen en vriendjes en vriendinnetjes kan ontvangen. Of jouw kind nu gek is op muziek, voetbal, sprookjes of dinosaurussen, dat maakt niet uit. Bij Fotobehang.com hebben we kinderkamer behang in alle soorten en maten. Zo vinden jij en je kind altijd wel een exemplaar dat jullie mooi vinden.

Sorteer op

Producten 1-100 van 632

per pagina
Lion Close Up
Designer Collection
Paard in de wildernis
Designer Collection
3D bladeren
Designer Collection
Happy smile
Designer Collection
Curious Kitties
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 632

per pagina

Behang kinderkamer natuur

Het meest gekozen kinderkamer behang heeft bij uitstek iets te maken met de natuur. Denk aan illustraties van dieren in het bos, flamingo’s of bijvoorbeeld een patroon van dieren in de jungle. Maar ook aan het fotobehang van doodshoofdaapjes op een touw, een grote tekening van dinosaurussen, of luiaards in takken. Of bijvoorbeeld een patroontjes behang van boompjes van waterverf, eenhoorns, of abstracte palmbladeren in vrolijke kleurtjes. 

Kinderkamer behang combineren

Voor welk kinderkamer behang je ook kiest, het is altijd leuk om eenheid te creëren in een ruimte. Style daarom de kinderkamer op zo’n manier dat er elementen uit het behang terugkomen in de rest van het interieur. Ga je voor het kinderkamer behang van cactussen en lama’s, zet dan ook een echte cactus in de kamer, kies voor donkergroene gordijnen en laat de lama’s bijvoorbeeld terugkomen in het dekbedovertrek. Ga je voor de illustratie van het landschap in turquoise? Combineer het dan met natuurlijke materialen als een rotan vloerkleed, rieten manden en een bureau van robuust hout. Kleed het leuk aan met planten, knuffels en bijvoorbeeld een bureaulamp in turquoise.

Kinderkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kinderkamer behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je kinderkamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je kinderkamer behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.