Fotobehang met Boten & Watersport

Lekker dobberen op het water in de oceaan. In een Thais vissersbootje of op een luxe zeilboot. Met uitzicht op een prachtig landschap of kijkend naar de zonsondergang. Kies voor een behang met boten en watersport en geniet elk moment van de dag van dat gevoel van vrijheid op het water. Kies een foto uit onze ruime collectie fotobehang met boten & watersport of upload je eigen foto.

 
3D schip
Bootje in Thailand
Oud schip
Van laag naar hoog sorteren

51 producten

Fotobehang met Boten & Watersport

Voor de echte waterliefhebbers hebben wij een ruime collectie fotobehang met boten en watersporten. Stap in een houten vissersbootje, een luxe jacht of op een jetski en geniet van al het moois om je heen. Behang met boten en watersport brengt avontuur, vrijheid en natuur in je huis. Maar kies je voor het bovenaanzicht van een containerschip dan creëer je juist een industriële en tikkeltje mysterieuze look. Kijk wat het beste bij jou en de kamer past waar je het watersport en boten behang plaatst en kies daar een foto bij uit. Of upload je eigen foto die je tijdens een vakantietrip of wandeling door de haven hebt gemaakt. 

Boten & Watersport behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met Boten of Watersport hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met Boten & Watersport op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je fotobehang met een boot of watersport komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk.

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.