Fotobehang voor de Babykamer

Op zoek naar een mooi behang voor in de babykamer? Van een illustratie van de bergen tot een wereldkaart voor kinderen met vrolijke diertjes erop. En van een patroon met mintkleurige en gouden hartjes, tot een fenomenale plaat van het ruimte landschap. Bij Fotobehang.com hebben we babykamer behang in alle soorten en maten. We hebben behang voor een babykamer in het grijs, behang voor een babykamer neutraal, zwart wit behang voor een babykamer, maar vooral veel keuze in vrolijke kleurtjes. 

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 191

Pagina
Blauwe bergen
Wereldkaart voor kinderen in groen
Wereldkaart voor kinderen met witte achtergrond
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 191

Pagina
Fotobehang voor de Babykamer

Babykamer behang in alle soorten en maten

Met een babykamer behang fleur je de kamer helemaal op en geef je het een persoonlijke touch. Het geeft sfeer aan de slaapkamer van je kleine spruit en zorgt ervoor dat er altijd iets is om naar te kijken. Zo sus je je kindje makkelijk in slaap, terwijl je bijvoorbeeld een verhaaltje vertelt bij het baby behang van een vliegende walvis, het patronen behang van wolkjes, manen en sterren, of bij een baby behang van dieren uit het bos. Maar ook van de bekende figuurtjes Bumba en Maya de bij hebben wij verschillende exemplaren in het assortiment. 

Stylen van behang in de babykamer 

Met behang in de babykamer wordt het stylen een eitje. Of je nu behang toevoegt aan de babykamer van een jongen, of behang plakt in de babykamer van een meisje: het is direct een stuk meer aangekleed. Er zijn nog een aantal tips om het behang nóg beter tot zijn recht te komen. Kies bijvoorbeeld een kleur uit het behang dat je ook in andere accessoires laat terugkomen. Ga je voor de wereldkaart met een gele achtergrond - overigens een heel geschikt behang voor een neutrale kinderkamer? Zoek dan ook een leuk knuffeltje in datzelfde okergeel, hang gordijnen op in okergeel en zoek een dekentje voor in het ledikantje in okergeel. Zo maak je er een warm geheel van. 

 

Babykamer behang op maat gemaakt

Als je een mooi babykamer behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je babykamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je babykamer behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.