• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kinderbehang met kleurvlakken

We love colour! Jij ook? Kies dan voor ons gekleurde fotobehang. We hebben gekleurd behang met allerlei patronen erin verwerkt. Maar ook fotobehang met de mooiste gekleurde bloemen, verfspatten en illustraties. Zo is er voor elke kinderkamer een mooi gekleurd behang te vinden in onze collectie. 

Sorteer op

31 producten

per pagina
Sorteer op

31 producten

per pagina

Behang in alle kleuren van de regenboog

Kinderen houden van kleur! Zeker op hun slaapkamer. Maar vind je een geverfde muur in een leuk kleurtje dan net iets te gewoon? Kies dan voor ons gekleurde fotobehang. We hebben behang in alle kleuren van de regenboog. Zo wordt de slaapkamer van je baby, peuter of tiener meteen opgefleurd met de vrolijkste kleuren. 

Heb je zelf een mooie foto gemaakt vol met kleur? Upload deze dan voor op behang. Er wordt automatisch een kwaliteitsscore weergegeven, zodat je meteen weet of je foto de juiste kwaliteit heeft. Twijfel je? Neem dan contact op met ons ontwerpteam. Zij helpen je graag verder. Dat maakt het bestellen van kleurrijk fotobehang voor de kinderkamer super eenvoudig.

Inkleurbehang: de enige muur waar je kids wel op mogen tekenen

Of wat dacht je van kleurplaatbehang? Kies een gave tekening uit die je zoon of dochter zelf heeft gemaakt en laat die uitvergroten op fotobehang. Zo kan je er elke dag van genieten. Maar nog leuker is het misschien wel om een tekening uit te kiezen die de kids zelf nog kunnen inkleuren. Zo mogen ze eindelijk een keer op de muur tekenen. Wie wil dat nou niet?

Gekleurd behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi gekleurd behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je gekleurde fotobehang voor de kinderkamer op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je gekleurde kinderbehang  komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.