• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Vliegtuigen

In de collectie vliegtuigen op behang vind je ouderwetse vliegtuigen met prachtige details van een cockpit. Droom weg in een modern passagiersvliegtuig en geniet van de mooie beelden vanuit de lucht. Met fotobehang van vliegtuigen geef je jouw kamer een adembenemende eyecatcher op de muur!

Sorteer op

24 producten

per pagina
Luchtballonnen in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

24 producten

per pagina

Fotobehang met een vliegtuig

In het begin van de twintigste eeuw vloog het eerste vliegtuig ter wereld. Nog steeds is dit vliegtuig van de gebroeders Wright een voorbeeld voor de hedendaagse luchtvaart. De propellers en vleugels zijn kenmerkend voor ieder vliegtuig. Het vliegtuig blijft een populair vervoersmiddel om lange afstanden te overbruggen.

De moderne vliegtuigen hebben een indrukwekkende cockpit met vele knopjes en schuifjes. Het is dan ook een veel verkocht design binnen het behang met vliegtuigen. Met een cockpit op je behang is er iedere dag wel een nieuw knopje te ontdekken op de muur. Het vliegtuigbehang is perfect voor de werkplaats, maar geeft ook vele gamers inspiratie voor in de computerkamer.

Behang met vliegtuigen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met een vliegtuig hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vliegtuigbehang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?