Patronen behang

Naadloze patronen, zo breed en hoog je wilt. Of het nu koffiebonen, stippen, bladeren, vogels of bloemen zijn. Wij hebben prachtig fotobehang met heel veel verschillende patronen. Het voordeel van patronen is dat een bepaalde afbeelding telkens weer terugkomt en je hierdoor zo breed en hoog kan printen als je zelf wilt. De meeste behangen zijn aansluitende patronen, welke je ongelimiteerd kan herhalen. De patronen zijn schaalbaar waardoor je zelf heel klein kan laten printen maar je kan ook kiezen voor grote patronen. Indien je een patroon op meerdere muren wilt en je wilt dat het patroon doorloopt, tel dan de afmeting van je muren bij elkaar op en geef dit aan in het opmerkingenveld. Onze software berekent alles zo dat het precies goed wordt geprint en de banen op elkaar aansluiten. Het aanbrengen van behang met patronen is dan ook eenvoudig.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 6
Kleur
 1. 75
 2. 41
 3. 76
 4. 139
 5. 30
 6. 31
 7. 79
 8. 42
 9. 88
 10. 35
 11. 3
 12. 8
 13. 16
 14. 36
Oriëntatie
 1. 325
 2. 1
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 354

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 354

Pagina

Patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Patronen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.