Behang met Patronen

In de collectie patronen vind je een uitgebreid aanbod. Zo hebben we speciale patronen voor kinderkamers en babykamers. Maar er is ook keuze uit patronen die binnen een thema vallen. Populaire patronen zijn op dit moment Jungle patronen met bladeren of dieren.

Fotobehang patronenFotobehang patronen
Tropische bladeren
Restaurant teksten
Blauwe tropische bladeren
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 356

Behang met Patronen

Naadloze patronen, zo breed en hoog je wilt. Of het nu koffiebonen, stippen, bladeren, vogels of bloemen zijn. Wij hebben prachtig fotobehang met heel veel verschillende patronen. Het voordeel van patronen is dat een bepaalde afbeelding telkens weer terugkomt en je hierdoor zo breed en hoog kan printen als je zelf wilt. De meeste behangen zijn aansluitende patronen, welke je ongelimiteerd kan herhalen. De patronen zijn schaalbaar waardoor je zelf heel klein kan laten printen maar je kan ook kiezen voor grote patronen. Indien je een patroon op meerdere muren wilt en je wilt dat het patroon doorloopt, tel dan de afmeting van je muren bij elkaar op en geef dit aan in het opmerkingenveld. Onze software berekent alles zo dat het precies goed wordt geprint en de banen op elkaar aansluiten. Het aanbrengen van behang met patronen is dan ook eenvoudig.

Patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Patronen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?