• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Oerwoud op fotobehang

Creëer een echt oerwoud bij jouw thuis! Tover je slaapkamer om tot een echte jungle of geef je woonkamer een natuurlijke sfeer met fotobehang van het oerwoud. Behang met jungle bladeren heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Ook zijn er diverse patronen met bladeren beschikbaar, zo kun je zelfs de grootste muur behangen met jungle behang.

Sorteer op

Producten 1-100 van 174

per pagina
Monkey Sanctuary
Designer Collection
Sir Edward
Plant met groene bladeren
Premium
Jungle in grijstinten
Designer Collection
Lemonwalls
Omgevallen boom
Premium
Groene structuur met gouden bladeren
Premium
Leopard Landscape - Sepia
Designer Collection
Sir Edward
Tropische jungle planten
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle thema in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Schilderachtige bladeren
Designer Collection
Premium
Tropical Tiger
Designer Collection
Sir Edward
Leopard Landscape - Black and White
Designer Collection
Sir Edward
Tropische bomen en planten
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

Producten 1-100 van 174

per pagina

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Een oerwoud op behang

Waan je in het oerwoud met ons fotobehang van de jungle. De groene kleur van het behang geeft een warme sfeer aan je kamer. Het jungle vliesbehang kun je op maat laten maken. Ga jij voor een behang met een oerwoud, dan ontvang je je behang al binnen 3 dagen in huis. 

Heb jij een gaaf idee of zie je elders een oerwoud behang dat jij graag wilt? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang en natuurlijk ontvang je van ons de beste prijs. Deze service is geheel vrijblijvend!

Oerwoud behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi oerwoud behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je oerwoud behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je oerwoud behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer jungle behang

Ben jij op op zoek naar jungle behang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker nog even rond in de andere categorieën op Fotobehang.com. Op onze website vind je namelijk jungle behang in vele vormen. Zo zit dieren behang daar bijvoorbeeld erg dicht bij. In deze categorie vind je behang van leeuwen, luipaarden en tijgers. Maar ook van Schotse hooglanders, paarden en tropische vissen in de zee. Verder komt ook natuur behang bij jungle behang in de buurt. Met prachtige afbeeldingen van het bos, de bergen en de zee. Was je van plan om een jungle kamer te maken voor je zoon of dochter? Laat je dan zeker ook even inspireren door ons kinderbehang en creer de perfecte kinderkamer met behang. Naast jungle behang vind je daar bijvoorbeeld ook behang met wereldkaarten, vrolijke wilde dieren en een prachtige sprookjeswereld.