• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Zonnebloemen

Haal de zomer in huis met een vrolijk zonnebloemen behang. Deze fleurige bloem doet denken aan een roadtrip in Frankrijk, aan onbezorgde zomerdagen en natuurlijk aan de prachtige kleur geel. Dankzij al deze positieve associaties, brengt fotobehang van zonnebloemen elke dag weer een lach op je gezicht. Bovendien geef je hiermee een flinke boost aan je interieur. 

Sorteer op

20 producten

per pagina
Flowers
Designer Collection
Moody Zonnebloem
Designer Collection
Sorteer op

20 producten

per pagina

Symboliek zonnebloemen behang

Dat komt niet alleen door de heldere kleuren van zonnebloem behang, maar ook door de symboliek. Wist jij bijvoorbeeld dat deze specifieke bloem symbool staat voor de prachtige eigenschappen levenslust en bewondering? Hij staat de hele dag fier overeind en draait al van jongs af aan mee met de zon. Daarom heet een zonnebloem in het Frans ook een ‘tournesol’; wat letterlijk ‘een rondje met de zon’ betekent. Gelovigen zeggen ook wel dat de zonnebloem zich naar het licht beweegt, of naar God. Welke betekenis je ook aan zonnebloemen hecht, dat het niet zomaar een bloem is, moge duidelijk zijn. De kleuren van zonnebloemen knallen de kamer in en met een wand of een paar stroken van fotobehang met een zonnebloem til je de uitstraling van een ruimte echt naar een hoger niveau.

Uniek fotobehang zonnebloem

Wij hebben een prachtig fotobehang van zonnebloemen voor een houten achtergrond in onze collectie. Deze variant zorgt voor een natuurlijke uitstraling en houdt het geheel lekker rustig. Wil je liever een andere print dan degene uit onze collectie? Dan kun je ook behang bestellen met een eigen foto. Zo kun je de setting, kleuren en compositie helemaal zelf bepalen. Een foto van goede kwaliteit kun je levensgroot bij ons laten afdrukken en vervolgens bevestigen. Hiermee creëer je jouw persoonlijke must have voor in je interieur en zorg je voor een uniek pronkstuk aan de muur.

Zonnebloem behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zonnebloemen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je zonnebloem behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je zonnebloem behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.