Fotobehang Safaridieren

Wist jij dat je de befaamde Big Five allang niet meer alleen in Afrika kunt spotten? Nee hoor. Dit doe je tegenwoordig net zo makkelijk vanaf je bank. Van achter het fornuis. Of nóg beter: vanuit je bed. Met behulp van safari dieren behang breng je de meest exotische beesten gewoon naar je eigen huis. Van een leeuw tot een giraffe. En van een zebra tot een neushoorn. Op Fotobehang.com vind je de mooiste collectie behang van safari dieren. Dankzij het grote assortiment op onze website, vind je altijd wel iets dat bij jou en jouw woonwens past.

Leeuw met blauwe ogen
Giraffe zwart-wit
Tijger in de jungle
Van laag naar hoog sorteren

34 producten

Fotobehang Safaridieren

Safari dieren fotobehang en prints

Zo hebben wij een zwart wit print van een leeuw met blauwe ogen. Een levensgrote neushoorn van waterverf. En een prachtig behang van een giraffe in de savanne. Behalve het fotobehang van safari dieren hebben we ook heel toffe patronen en tekeningen. Van vrolijke wilde dieren in allerlei kleuren, van een safari in de achtertuin en van safari dieren bij zonsondergang. Daarnaast hebben we safari dieren behang in patronen als leeuwen en vormen, zebra’s tussen de palmbladeren en schattige figuurtjes van leeuwen, olifanten, zebra’s en giraffen.

Behang van safari dieren combineren

Wil je behang van safari dieren goed combineren? Dan doe je er goed aan om een kleur uit het behang terug te laten komen in de rest van het interieur. Ga je bijvoorbeeld voor de vrolijke print van wilde dieren in de kinderkamer? Haal de kleurtint oranje er dan uit. Die zit dan niet meer alleen in de leeuw, giraffe en boom, maar ook in verschillende meubels. En zo maak je er gemakkelijk één geheel van. Ga je voor een zwart wit of neutraal fotobehang van safari dieren? Laat het dan extra spreken, door het te combineren met natuurlijke en robuuste materialen. Zoals hout, beton en wol. 

SAFARI DIEREN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi safari dieren behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je safari dieren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je safari dieren behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?.