• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met patronen voor kinderen

Kies je voor een behang met patronen voor op de kinderkamer, dan wil je natuurlijk wel dat de banen behang goed op elkaar aansluiten. Fotobehang.com print je afbeelding uit één stuk pvc-vrij vliesbehang, waardoor de patronen perfect in elkaar overlopen. Dus of je nu kiest voor hartjes, unicorns, jungle bladeren met aapjes of hondenpootjes de banen behang sluiten altijd perfect op elkaar aan. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 156

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 156

per pagina

Zwart-wit behang met patronen voor de kinderkamer

Zwart-wit wonen is een steeds groter wordende trend. En die trend wordt ook steeds vaker doorgetrokken naar de slaapkamers van de kids. Daarom hebben we bij Fotobehang.com een grote collectie met zwart-wit patronen op behang voor de kinderkamer. Vooral de hartjes, cactussen, driehoeken en tipi-tenten zijn populair. Voeg je liever toch wat meer kleur toe aan de kinderkamer dan hebben we ook heel veel soorten fotobehang met gekleurde patronen. Bijvoorbeeld met patronen van vrolijke bosdieren, auto’s, wolkjes en citroenen. Blader door onze behang bibliotheek met patronen voor kinderkamers of upload je eigen foto. En ontvang jouw behang met patroon binnen 1 tot 3 werkdagen.

Behang met patronen voor de kinderkamer op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi patronenbehang voor de kinderkamer hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met patronen voor kinderen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je tekeningen behang komen ophangen in de kinderkamer? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.