• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang van de Sahara

Waan je elke dag in de Sahara met woestijn behang. Van prachtig fotobehang van de woestijn tot cactus behang in diezelfde lijn. Bij Fotobehang.com vind je precies het behang dat je zoekt. Ontdek de mogelijkheden met woestijn behang en laat je inspireren. Of beter nog: bestel direct het woestijn behang dat aan ál je wensen voldoet.

Filteren

22 producten

per pagina
Verlaten woestijn
Sahara-woestijn, Merzouga
Woestijn tijdens de zonsondergang
Gele illustratie
Waterverf woestijn
Tent in de woestijn
Zonsopgang bij zandduinen
Golden hour in de woestijn
Namibische woestijn
Witte zandduinen
Zandduinen vanaf boven
Kamelen rit door de woestijn
Woestijn in Marokko
Nomade met zijn kamelen
Zonsopkomst in Death Valley
Wadi Rum woestijn
Bovenaanzicht woestijn
Zandduinen in de sahara woestijn
Mensen in de woestijn
In the desert
Desert Car
The Living Dunes, Namibia I
Designer

22 producten

per pagina

Fotobehang van de woestijn

Fotobehang van de woestijn is een prachtige manier om warmte in huis te halen. Niet de letterlijke warmte van de woestijn, maar wel de warme aardetinten die daarbij horen. Met het fotobehang van woestijnen in onze collectie kun je eindeloos variëren. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een prachtig fotobehang van de woestijn in Marokko, waar mensen en kamelen lopen. Maar we bieden ook een kleurrijk fotobehang van de Sahara in Merzouga met een prachtig schaduwspel in het zand. Verder kun je denken aan een dronefoto van de Namibische woestijn en woestijn bij zonsondergang.

Cactus behang in alle soorten en maten

Naast fotobehang van de woestijn vind je op Fotobehang.com ook geïllustreerde behangsoorten. Van bijvoorbeeld tipi’s en cactussen in de woestijn. En wat dacht je van cactus behang? Dat helpt je in de categorie woestijn behang aan nog meer mogelijkheden. Cactus behang hebben we namelijk niet alleen als fotobehang in de woestijn. Maar we hebben ook behang van een cactus voor een felroze muur, met patronen van cactussen of van een vrolijke lama met een cactus. Ook heel gaaf: de close-up van een cactus zonder naalden. Met dit behang geef je jouw ruimte een super gaaf effect.

Behang van de woestijn of cactussen combineren

Heb je een mooi behang van de woestijn of een cactus gevonden? Zorg er dan voor dat het goed tot zijn recht komt, door ook aandacht te besteden aan de styling van de rest van de ruimte. Kies bijvoorbeeld een kleur uit het behang en laat dit op verschillende kleuren terugkomen. Bij woestijn behang kan dat de kleur van het zand zijn. Zoek in diezelfde kleur een aantal meubels uit, of accessoires zoals de kussentjes op de bank, een mooi vloerkleed of een een prachtige vaas. Datzelfde kun je doen met de kleur groen als je een cactus behang hebt besteld.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.