Fotobehang Vissen

Van Siamese vechtvissen in prachtige kleuren tot een hamerhaai met imposante tanden. Vissen zijn er in alle soorten en maten. En je kunt hier lang niet alleen van genieten als je een doorgewinterd diepzeeduiker bent, of een eigen aquarium hebt. Met vissen behang plak je de mooiste onderwater dieren gewoon aan de muur en kun je er op elk moment van de dag van genieten. Ben je op zoek naar behang met vissen? Dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. Wij hebben vissen behang in alle soorten en maten.

Exotische vissen
Mozaïek vis
Onderwaterwereld blauw
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

Fotobehang Vissen

Vissen behang in alle soorten en maten

Zo hebben we een mooi fotobehang van een onderwater panorama met onder andere schildpadden, koraalduivel en papegaaivissen. Een prachtig behang van vissen in een koraalrif. En een close-up van een clownvis - beter bekend als ‘Nemo’ - in de zee. Verder hebben we een aantal mooie composities van gekleurde vissen met sierlijke vinnen en staarten. Én een verrassend fotobehang van vis in de vorm van mozaïek. Wat dacht je trouwens van het patronen behang met kleine visjes, van schubben in waterverf of van getekende visjes in het donkerblauw?

Interieur stijlen met behang van vissen

Door de grote collectie met vissen behang is er voor elke woonstijl wel een passend exemplaar te vinden. De tekeningen en grafische ontwerpen van behang met vissen zijn bijvoorbeeld heel leuk in kleurrijke kinderkamers. Het patronen behang met vissen of schubben is geschikt voor diverse ruimtes - van de woonkamer tot het toilet. En het fotobehang van vissen, gekleurde kwallen, of de bijna kunstzinnige compositie met vissen is een aanwinst voor elke kamer. Ook leuk is het fotobehang van vissoorten op het aanrecht. Die print past perfect in de keuken. 

VISSEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi vissen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vissen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je vissen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.